Få hjælp til at holde styr på virksomhedens økonomi

# Sponsoreret

Hvis du har en mindre eller nyopstartet virksomhed, kan woiremose.dk/ være behjælpelig. Det er fedt at kunne starte sin egen virksomhed op og være sin egen chef, men hvis du ikke har sat dig rigtig godt ind i alle aspekter af at opstarte en virksomhed, kan det hurtigt blive en kompliceret og overvældende affære. Særligt det økonomiske aspekt er vigtigt at have styr på, da det er kernen i enhver forretning - men der er også en masse regler, der vedrører virksomheder, når det kommer til beskatning og lignende, som er særligt vigtige at have styr på for at undgå eventuel skattesmæk eller værre. Du kan få hjælp til økonomien hos woiremose.dk/, der er et revisionsfirma, som netop er specialiseret i at hjælpe mindre virksomheder med at få styr på de mange forskellige ting.

Budgettering og årsregnskaber

En af de ting, som woiremose.dk/ kan hjælpe din virksomhed med, er det helt grundlæggende økonomi for virksomheden. Det omfatter blandt andet budgettering af de tilgængelige midler, så du ved, hvor mange penge du kan bruge på eksempelvis markedsføring og lønninger, eller om du er nødt til at finde steder at spare for at holde forretningen kørende. På den måde kan du få opbygget en disciplin i virksomheden, så budgettet kan overholdes, og der i sidste ende kommer sorte tal på bundlinjen. Her kommer årsregnskaberne ind som en vigtig del af virksomhedens økonomi og tilstand, som blandt andet skal oplyses til Erhversstyrelsen hvert år, hvilket woiremose.dk/ også har kompetencer til at hjælpe med.

Hjælp med skatteindberetning

Der er mange ting, som skal indberettes til SKAT, og det gælder både for virksomheder og privatpersoner. Som virksomhedsejer, er der også ting, du skal huske at indberette om virksomheden på din egen selvangivelse, og det kan du få hjælp til ved woiremose.dk/. Desuden er der andre omkostninger, som for eksempel leasing af firmabil, der har en række bestemmelser vedrørende beskatning. Her er elbiler dog nogle af dem med de bedste skatteforhold i øjeblikket, og på mooly.dk/leasing-elbil/ kan du finde flere muligheder til leasing af elbil til erhvervsmæssig brug. Woiremose.dk/ kan også hjælpe dig med disse skatteregler, så du har det hele i orden. Lønudbetaling er også en vigtig del af en virksomheds økonomi, og her kan woiremose.dk/ også hjælpe dig, da de kan bistå dig med at afregne og udbetale løn, såvel som indberette de korrekte beløb til skat løbende.

Kontrakter

Woiremose.dk/ tilbyder ikke kun revisionshjælp, men også hjælp til kontrakter og lignende juridiske aftaler, der ofte har en økonomisk karakter. Det gælder eksempelvis ansættelseskontrakter, aktionæroverenskomster, købsaftaler og lignende, hvor der også er nogle juridiske ting, der skal tages højde for fra et virksomhedssynspunkt. Selvom woiremose.dk/ mestendels arbejder med regnskaber og budgettering, så din virksomhed har det økonomiske på det tørre, bygger det hele på et juridisk grundlag baseret på de forskellige kontrakter og overenskomster, som naturligvis skal være lovlige for at være gyldige. Derfor er det også kompetencer, som woiremose.dk/ kan tilbyde din virksomhed, så du slipper for at skulle have for mange eksterne virksomheder inde over regnskaber og lignende.