Sådan får du et fedt værksted i garagen

# Sponsoreret

Hvis du mangler lidt ekstra plads til bilen, din hobby og dine værktøjer, og hvis du synes det kunne være sjovt med et nyt gør-det-selv projekt, er der hjælp at hente. Du kan let skabe et fedt værksted i garagen, hvor der er plads til det hele og hvor du kan finde din indre håndværker frem. For bilentusiasten er det også det perfekte setup da du kan arbejde på bilen hjemme i garagen og have forskellige projekter kørende ved siden af, alt sammen med værktøj og maskiner inden for rækkevidde. Læs videre for at få et par ideer til hvordan du kan lave garagen om til et fedt værksted.


Find den rigtige opbevaringsløsning til værktøjet

Et af de vigtigste elementer i ethvert værksted er værktøjerne, men næsten ligeså vigtigt er opbevaringen af dem. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige opbevaring løsning til dit nye garage værksted, og her er et værktøjsskab på hjul en rigtig god løsning. Den er praktisk, mobil og rummelig. Et værktøjsskab på hjul giver dig muligheden for at hurtig flytte værktøjet derhen hvor du har brug for det og hvor det står bedst i forhold til hvad du arbejder på. Så behøver du ikke gå frem og tilbage mellem hylder, reoler og ophæng, men kan i stedet rulle meget af værktøjet med dig. Det sparer også plads, hvilket er et stort plus hvis garagen ikke er stor, da du let kan skubbe vognen af vejen.

Fokusér på gode møbler og arbejdsområder

Når du har fået styr på opbevaringen er det også afgørende at du har et godt sted at arbejde. Der følger nogle udfordringer med når man laver et værksted i en garage med begrænset plads, men hos aj-produkter kan du finde et hav af løsninger lige fra arbejdsborde og værkstedsborde, til stole hylder og reoler. Så vil du uanset pladsen og layoutet helt sikkert kunne finde den løsning og de møbler der passer dig bedst og gør, at du kan få de bedste arbejdsområder og opbevaringsløsninger. Brug for eksempel hylder eller reoler under arbejdsborde for at skabe plads til dine projekter.

Fleksibelt layout

Til sidst er det vigtigt at huske på at gå efter et fleksibelt layout. Det betyder at du skal indrette værkstedet så det er mobilt og fleksibelt og så værktøj, maskiner og opbevaringsløsninger som skabe og reoler kan flyttes rundt på alt efter hvor du arbejder og hvor du mangler plads. Her er høje hylder, kroge og hjul dine bedste venner. Så er der både god plads til bilen og dine mange projekter.