Tænk over dette når du lejer bil på Kreta

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være enormt praktisk at finde en biludlejning på ferien, hvis du eksempelvis skal til Kreta. Skal du besøge den græske ø, er det nemlig ikke nødvendigvis lige let at få din egen bil med. Når det gælder leje af bil, er der dog visse ting, som det godt kan betale sig at holde øje med.  

Nyd friheden med billeje på Kreta

Skal du på ferie til Kreta, kan det være rigtig praktisk at leje en bil. På den måde ved du nemlig, at du kan køre til de destinationer, du har lyst til at besøge, lige når du selv har lyst. Dette kan give meget ro i maven, hvis du for eksempel er afsted med hele familien. Er der små børn med på ferien, er det nemlig ikke sikkert, at deres humør altid harmonerer med offentlig transport eller lange gåture. Med leje af bil på Kreta kan I klare feriens udfordringer i jeres helt eget tempo.  

Har du de rette forsikringer?

Når du modtager bilen, kan du næsten være sikker på, at der bliver spurgt ind til, om du vil købe diverse forsikringer. Derfor kan det være en god idé at tjekke op på din forsikringssituation hjemmefra. I visse tilfælde er der forsikringer, der overlapper. Det vil sige, at der er to forsikringer der dækker samme post. Har du styr på dine forsikringer, ved du hvilke forsikringer du skal købe, eller ikke købe, og på den måde kan du spare mange penge.  

Skader på bilen

Skal du leje en bil på Kreta fra en biludlejning, er der gode chancer for, at bilen har være lejet ud før. Derfor kan man ikke se sig fri fra, at der ved modtagelsen allerede er skader på bilen. Opdager du ridser eller skrammer, bør du dokumentere disse. Tager du et billede af eventuelle skader, og gør opmærksom på dem, kan du nemlig undgå at hæfte for de buler, som tidligere førere har påført bilen.  

Leje af bil – hvad med chaufføren

billeje Kreta kan du finde lejebiler fra mange forskellige biludlejningsselskaber. Dette betyder, at du kan finde lige den bil, som du har lyst til at køre i. Det er dog en god idé at være opmærksom på specifikke krav til føreren. I de fleste tilfælde vil der være en minimums- eller en maksimumsalder, og der kan være krav til, hvor lang tid føreren har haft kørekort. Desuden er det kun den person, der står på kontrakten der må køre bilen. Ofte kan man dog få en ekstrafører på.  

De frie kilometer

Vil du gerne undgå at betale mange penge, når bilen skal afleveres, bør du leje en bil med ubegrænset kilometertal. Får du ikke ubegrænset kilometertal med i bilen, skal du nemlig betale et vist beløb for hver kilometer du køber. Skal du ud at opleve mange ting på din ferie, er det derfor en rigtig god idé ikke konstant at skulle tænke over, hvor mange kilometer du har råd til at køre. Find en biludlejning på Kreta, og så er det bare om at tage ud og opleve verdenen!