Spar penge på din kørsel

At køre bil er bestemt ikke gratis, men for mange er det en uundværlig del af hverdagen, så man må bide i det sure æble, når bilregningerne skal betales. Der er dog mange måder, man kan spare en god portion penge på, når man kører i bil. Overvejelser, som at tanke fornuftigt op, købe et miljøvenligt køretøj og vælge en billig bilforsikring, er alle områder, hvor man let kan spare en god portion penge. En helt anden måde at spare penge på er ved at bruge bonuskoder, når man gambler online, hvor du blandt andet kan få en bonus fra Rød25.

Tank op med fornuft

Når man skal tanke bilen op, er der flere overvejelser, man bør gøre sig inden. For det første er benzinpriserne billigst i starten af ugen om aftenen, natten og morgenen, så gør det til en vane at tanke her i stedet for i weekenderne. Derudover er det en god ide at finde et område med flere forskellige tankstationer, der er med til at presse priserne på hinanden ned for at være konkurrencedygtige. Især er det en god ide at tanke op i disse områder i stedet for, når du kommer på motorvej. Her ved benzinselskaberne godt, at bilisterne kan være desperate efter brændstof og kan derfor sætte priserne højt op. Desuden er det en god ide at tanke op på de ubemandede tankstationer, da de er billigere i drift og kan derfor sætte benzinpriserne ned. 

Kør miljøvenligt og spar penge

Man kan som sagt spare nogle penge på at tanke fornuftigt op, men hvis man hele tiden skal tanke op, fordi man kører rundt i en rigtig benzinsluger, bliver det dyrt lige meget hvad. Derfor kan det i det lange løb i den grad betale sig at købe en mere miljøvenlig bil, der kører længere på literen – eller en der slet ikke bruger benzin. Elbiler især kan naturligvis spare dig for hele benzinregningen, så selvom de ofte er dyrere at købe end benzinbiler, kan de i længden spare dig for rigtig mange kedelig benzinpenge. Hvis man ikke har råd til en elbil, kan man også få benzinbiler, der kører væsentligt længere på literen end andre – nogle bruger kun tre liter benzin på 100 kilometer. 

Vælg en billig bilforsikring

Et andet område, hvor der er mange penge at spare, er bilforsikringen. Bilforsikringen er ligesom benzin noget, man ikke bare kan undlade at betale – man bliver nødt til at have en, medmindre man er meget dumdristig. Når det så er sagt, er der rigtig mange penge at spare på at vælge en forsikring, der er billigere end de andre. Der er nemlig meget store prisforskelle på de forskellige forsikringer, man kan vælge imellem, selvom flere af dem i bund og grund tilbyder det samme. Derfor bør man, når man vælger sin bilforsikring, opsøge flere forskellige forsikringsselskaber og høre de enkelte firmaer, hvad de har at tilbyde – det kan virkelig betale sig.