Sexlegetøj

Der er rigtig mange måder hvorpå du kan opnå bedre sex, hvad enten du er single eller i et forhold, 18 år eller 78. Rigtig mange mennesker i Danmark benytter sig af sexlegetøj til at opnå større seksuel nydelse under sex, og det er blevet en integreret del af mange danskeres hverdag. Der findes utallige former for sexlegetøj – både til begynderen, som begiver sig ud i at prøve sexlegetøj for første gang, og til den mere erfarne, der har prøvet lidt af hvert, og ved hvad han eller hun vil have. De mest populære typer sexlegetøj er dildoer, vibratorer, analt sexlegetøj, penisringe og bondage produkter. Det kan virke som en jungle af skulle vælge sexlegetøj, for der er så utrolig meget at vælge imellem. Du kan med fordel spørge dig selv, hvad du egentligt ønsker at opnå. Kraftigere orgasmer, mere samhørighed med din partner eller måske bedre og mere pirrende sex-oplevelser?  

Sexnetto

Sexnetto.dk er en dansk webshop som forhandler sexlegetøj, sexartikler og lingeri. De er altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have, enten over mail eller telefon (der er telefontid alle hverdage fra 10-17 og mails bliver besvaret indenfor 24 timer). Hos sexnetto.dk er din ordre altid i sikre hænder – hverken nysgerrige postbude eller naboer kan se at du har købt sexlegetøj. Din ordre bliver nemlig pakket i 100 % neutral emballage og på din pakke vil firmanavnet Onlyyou.dk fremgå. Det er vigtigt at du føler dig tryg, når du vælger at købe sexlegetøj, og netop derfor bestræber sexnetto.dk sig på at levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Kvalitetsprodukter fra mærker som LELO, Fun Factory, Tenga og We Wibe forhandles. Desuden er alt sexlegetøj testet og CE-godkendt. Så risikerer du ikke at blive syg eller komme til skade, når du bruger sexlegetøj. At bruge sexlegetøj skal være en sjov men også sikker oplevelse!  

Intim hygiejne

En stor del, af det at have god sex, involverer en god intim hygiejne. Der er dog meget stor forskel på hvor meget folk går op i deres personlige pleje. For nogen vil vask med vand og sæbe være nok, mens andre går mere op i plejen, og vil gøre meget for at føle sig rene og pæne. Hvis du, ud over at være udvendigt ren, også vil være indvendigt ren, kan du for eksempel benytte dig af en intim bruser til enten vaginal eller anal skylning. Der findes modeller med pumpe- eller sprøjtefunktion og også nogen som skrues direkte på brusehovedet. Du kan benytte skylleprodukterne før eller efter brug af sexlegetøj. Det gør oplevelsen endnu bedre. For mange kvinder er det i dag også helt naturligt at fjerne intimbehåring. Dette kan ofte få den sarte hud til at reagere voldsomt og blive irriteret. Hvis du efter barbering oplever kløe, svie og røde knopper kan naturlige plejeprodukter være vejen frem. Så er du også sikker på, at intimbarberingen ikke kommer til at stå i vejen for et sundt og sjovt sexliv. Plejeprodukter og skylleprodukter til bedre intim hygiejne findes selvfølgelig på sexnetto.dk.