Leasing af bil, samt flexleasing og værdifastsættelse

Dette er sponsoreret indhold   Hvis du gerne vil lease en bil, så er der forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Blandt andet kan der være en del begreber, såsom flexleasing og værdifastsættelse, som kan være en god idé at kende inden, at du foretager en leasing af bil. Leasing af bil kan være en god idé, hvis du gerne vil anskaffe dig en ny bil, da man ved leasing af bil får mere frihed og fleksibilitet, samt at du kan få mere bil for pengene. Hos www.danskmotorfinans.dk kan du læse meget mere om leasing af bil. Du kan desuden hente rådgivning om leasing af bil, hvad enten du er privat- eller erhverskunde. Dansk Motor Finans har store erfaring i, at kunne rådgive dig i forhold til leasing af bil. Herunder får du en kort beskrivelse af, hvad flexleasing og værdifastsættelse er. 

Hvad er flexleasing?

Ved leasing af bil kan du måske falde over ordet flexleasing, uden du er sikker på, hvad det betyder. Flexleasing går i sin simpelhed ud på, at du kan opdele registreringsafgiften på din bil i rater over den periode, som du leaser bilen i. Flexleasing bruges oftest, når der skal leases dyre lukusbiler, da registreringsafgiften på disse er meget høj. Der kan være flere fordele ved flexleasing, såsom at du ikke skal betale 150% i registreringsafgift, samt du ikke har en lige så stor pengebinding i bilen, som ved et traditionelt køb.  

Hvad er værdifastsættelse?

Værdifastsættelse er noget, som eksempelvis bilforhandlere foretager ud fra bilens nypris og handelspris. Der findes forskellige retningslinjer for, hvordan virksomheder, der er registreret efter registreringsafgiftsloven, skal værdifastsætte deres køretøjer. Dette kan i dag gøres online, så det er nemmere og går hurtigere, og så du kan få et skarpere overblik over dine værdifastsættelser.