Julegaver til ham med benzin i blodet

Leder du efter en julegave til ham som har lidt rigeligt meget benzin i blodet og som elsker alt hvad der har med biler at gøre. Vil han hellere stå i garagen og pudse på bilen, end at han vil stå i køkkenet og lave mad, så har vi her samlet nogle gode og lidt anderledes gaveforslag til ham med benzin i blodet.

Lidt gode gaveidéer

  • Kørehandsker - Har han en fed bil i garagen som han går og holder i stand det meste af året, så vil han selvfølgelig også gerne se tjekket ud når han endelig ruller den ud på de danske landeveje. Et par fede kørehandsker og et par fede solbriller, så er man klar til at køre ned gennem strandvejen og nyde det gode liv.
  • En mobilholder til bilen - Det er ikke lovligt at holde telefonen i hånden når man kører, så hvis ham eller hende du søger efter gave til, ofte snakker i telefon, så er det smart med en lille mobilholder som kan holde telefonen. Der findes mange forskellige typer, den mest normale er den hvor der er en lille sugekop så den kan sættes i ruden.
  • Bilplejeprodukter - for en rigtig mand der elsker sin bil er der intet som når den er nyvasket. Hvis han elsker at holde sin bil ren og flot, så vil han helt sikkert blive glad for en masse pleje produkter. Det kan være produkter som gør det nemt at fjerne døde insekter og andet, det kan være voks og lakbeskyttelse, eller måske børster og svampe som han kan vaske bilen med.
  • Et abonnement på et bilblad - Det er ikke kun unge drenge som elsker at bladre igennem et bilmagasin, det gør de fleste bilelskere også. Her kan han få mange timer til at gå med at læse test og anmeldelser af de nyeste biler på markedet og ikke mindst drømme om en masse af disse biler.
  • En plakat med drømmebilen - Ved du at han har en yndlings bil, som han ville ønske at han ejede, så kan du finde en plakat med lige netop denne bil, så kan have plakaten hængende fremme, som minde om at en dag vil han forhåbentlig eje denne bil. Han får nok ikke lov til at hænge den op i stuen af konen, men har han et manderum med billard og bar, så skal der selvfølgelig også hænge en plakat af drømmebilen.
  • En fjernstyret racerbil - Det kan godt være han ikke lige har råd til at købe sin drømmebil her og nu, men derfor kan han jo godt eje den i et miniformat. En rigtig mand bliver aldrig for gammel til at lege med fjernstyrede racerbiler og han vil helt sikkert synes det er en sjov og opfindsom gave.

En oplevelse i en superbil

Noget der hitter stort for tiden er oplevelsesgaver, det skyldes måske at vi alle har hjemmet godt fyldt op med diverse ting og vi ikke længere føler vi mangler andet end lidt gode oplevelser i livet. Og en oplevelse er lige det du kan give ham. Med en tur i en superbil kan du enten give ham en oplevelse på en lukket bane eller på danske landeveje. Her kan han prøve kræfter med alt fra en Ferrari, til en Lamborghini eller måske en Audi R8, se meget mere her  og find alverdens gaver til ham.