Jeg skal sælge min bil – hvad gør jeg?

  Der findes rigtig mange forskellige steder man kan gå hen, hvis man er interesseret i at sælge sin bil, men det kan være en jungle at få valgt den rigtige platform. I takt med teknogiens udvikling, er information blevet meget let tilgængeligt, hvilket også gør at man nemt som forbruger både kan gå ind og sammenligne platformen muligheder, men også hente den nødvendige information der kræves for et salg.

Vælg en platform du er tryg ved

Salg af biler har fundet sted i årevis, men måske har det ikke været en smartere måde at lave en handlen på, end den som solgt.com nu præsenterer os for. Det er en super nem platform, der hurtigt kan give sælger en idé om hvor meget man kan forvente at få for sin bil, men også at få afsat sin bil på. Hele essensen i platformen er at gøre det så nemt som muligt for sælger, at få afsat sin bil. Det er en fælles mission for begge parter, der netop gør at konceptet er holdbart.

Læg et budget

Når man skal ud at sælge sin bil er det vigtigt at man gør sig nogle overvejelser forinden. Det er naturligvis essentielt at få lagt et budget, der giver én et hurtigt overblik over eventuelle omkostninger, men også hvis der skulle ligge eventuelle lån eller lignende i bilen, der gør at den ikke kan afsættes til mindre end en eventuel mindstepris.

Hvorfor vil du sælge?

Ydermere skal man gøre op sit hvorfor i at overhovedet sælge. Er det fordi man skal have noget nyt, eller er det blot fordi man ikke skal bruge bilen længere. Det kan være fristende både at købe nyt, men giver det rationelt mening, samtidig med det også kan give mening blot at afsætte bilen, eftersom den måske er dyr i vedligehold, eller at det ganske enkelt ikke længere giver mening at have bilen.

Brug en forhandler

Er det første gang man skal sælge bilen, giver det netop god mening at vælge en autoritær platform, eller forhandler som kan hjælpe en videre. Det er ikke let hvis man selv skal stå med det, og endda slet ikke hvis man ikke har forstand på bilen. Desuden slipper man også for bøvlet der kan forekomme efterfølgende i forhold til eventuelle fejl og mangler. Disse fejl og mangler kan ligeledes også skyldes køber, hvis bilen er blevet misligholdt eller lignende. I sådan en situation vil det blot påstand mod påstand.

Bytteaftale

Er man ude at skal sælge sin bil, er det heller ikke unaturligt at man bliver tilbudt en bytteaftale. Dette kan også give mening, hvis man netop nu alligevel skal ud at have ny bil. Det kan være flere ting som man skal være opmærksom på der, blandt andet bilen stand som der bliver givet i bytte. Igen er man ikke bilkyndig, er det en god idé at alliere sig med en som har forstand på dette.