Hvorfor ser man flere Range Rovers på de danske veje?

En Land Rover Range Rover er én af de mest ikoniske firhjulstrækkere, og samtidig er det en bil, som man hidtil sjældent har set på de danske veje. USA har en stolt tradition for at køre i store firhjulstrækkere, og hvis man kaster blikket vejene på mulighedernes land, så vil man også øjeblikkeligt opdage, at deres biler er markant større end på de danske veje.

Danskerne udfordres af bilafgifter

Mange danskere vælger at købe en lille bil, fordi vi har høje bilafgifter i Danmark. Små biler er generelt billigere, og det kan være svært at få råd til én af de store modeller. Små biler har mange fordele, og de er generelt benzinøkonomiske, billige i vægtafgift og billige at forsikre. Til gengæld er de ikke specielt sikre, og det kan knibe med pladsen, hvis man skal have passagerer eller bagage med i bilen. Kort sagt er der mange danskere, som gerne ville have en større bil, hvis det var muligt.  

Biler til det danske klima og terræn

Det danske klima og terræn er nogle af årsagerne til, at danskerne generelt fravælger firhjulstrukne biler. Danmark er kendt for at være et særdeles fladt land, hvilket mindsker nødvendigheden af at have en firhjulstrukken bil. Derudover er det danske klima også almindeligvis blidt, hvilket blandt andet betyder, at vi sjældent har slemme vintre med meget store mængder sne. Man kan sagtens klare sig uden firhjulstræk, og det gør mange danskere. En Land Rover Rang Rover er skabt til at køre i alt slags vejr, og den kører også fremragende på de danske veje. Hvis man snakker med ejere til firhjulstrukne biler, så vil man også hurtigt opdage, at en stor andel af bilejerne ikke længere ville undvære firhjulstræk, hvis de fik valget. Snerydning er ofte et problem i Danmark, og det har bestemt sine fordele at have en bil, som kan klare alt slags vejr.

Range Rover er en anderledes slags Land Rover

En Range Rover er en type af bil, som skiller sig ud fra mange andre Land Rovers. Her er der mere fokus på kørekomfort, luksus og gode køreoplevelser, og derfor er der flere og flere danskere, som tilvælger en Range Rover til de danske veje. Bilen har de gode terrænmuligheder som generelt kendetegner Land Rovers, men derudover er der også fokus på kørekomfort og ekstraudstyr. For mange danske bilelskere er dette drømmebilen – og derfor vinder den langsomt en plads på de danske veje.