Har du overvejet at købe en Audi A3?

Er der nogen bilentusiaster, der ikke drømmer om at eje en rigtig tysk fuldblodsbil, mindst én gang i sit liv? Hvad enten det er en statelig Mercedes Benz, en rap BMW eller en stilfuld Audi, så er der noget over disse tyske biler, der taler til drengerøven i os alle. Det er ikke umiddelbart så svært, som mange går og tror. Bevares, det er nok de færreste forundt at købe en af de store modeller fra ny, men hvis man er villig til at købe brugt, så er mulighederne faktisk noget nær uendelige. Så hvorfor ikke overveje en lækker Audi A3, næste gang du skal have ny bil?  

Køreglæde og prestige

Noget af det første man opdager, når man kaster sit blik på den lille mellemklassebil fra Audi er, at det er en af de smukkeste biler på markedet. Audi A3 er baseret på Volkswagen Golf, men det betyder ikke, at man bare får sig en smart folkevogn. A3 er en vaskeægte Audi med alt hvad dette indebærer. Det betyder altså, at man får den samme enestående køreglæde, som man forventer af biler som Audi, Mercedes og BMW. Men det er ikke det eneste. Det at komme kørende i en Audi giver automatisk en smule mere prestige på vejen. Det er ikke som alle andre biler, der bare forsvinder i mængden. Selv den mindste Audi kan få folk til at vende sig på gade, og Audi A3 er ingen undtagelse.  

En fremragende Audi

Uanset hvilken model Audi A3 man vælger, så kan man være sikker på, at man får en bil, der virkelig lever op til Audi-navnet. Den findes med en række forskellige motorer, der alle repræsenterer det bedste af tysk håndværk og ingeniørkunnen. Uanset om det er en af de populære TDI eller den kraftige TFSI, så får man en motor, der er overraskende kraftig og sjov. Audi A3 har en hård konkurrent i sin egen storebror Audi A4, men det betyder bare, at man får så meget større et udvalg på brugtbilsmarkedet.  

Tysk kvalitet koster penge

Man skal dog ikke regne med at få noget gratis, og selvom man kan spare en massepenge på at købe Audi A3 brugt, så er det stadig en ganske kostbar bil. Reservedele og reparationer koster også noget mere, selvom den er baseret på en Golf. Men det er bare prisen, man må betale for at køre så lækker en lille bil som Audi A3.