Gør den lange køretur mere behagelig med disse tips

Skal du en tur sydpå, besøge familie i den anden ende af landet eller i sommerhus langt fra dit hjem, så skal du forberede dig på den lange køretur. Langt fra alle bilister har noget imod at køre langt, men de fleste kan nikke genkendende til, at en lang køretur kan tære hårdt på energiniveauet og humøret. Uanset hvor meget du gør for at forberede dig på den kommende køretur, så skal du affinde dig med, at der er nogle få ting, som du ikke kan påvirke. Du kan for eksempel ikke hverken forudsige eller påvirke trafikken, vejret eller evt. vejarbejde. Et godt tip er at køre i god tid, så man ikke bliver alt for stresset, hvis man lige pludselig kommer til at holde i kø på motorvejen. Det er nemlig, hvad der kan ske.

Hop i dit mest komfortable tøj

Det første gode råd går på at hoppe i noget komfortabelt tøj, som hverken strammer eller generer på anden vis. Her vil det være oplagt enten at trække i et joggingsæt eller et par løse shorts og en komfortabel t-shirt. Du kan også overveje at finde et par cargo bukser frem til anledningen. Der findes nemlig ikke mange benklæder, som er lige så komfortable som cargo bukser. Prøv dem selv, hvis du ikke er helt overbevist. I sommerperioden kan det hurtigt blive en meget varm og ubehagelig fornøjelse at sidde bag rattet, hvorfor det er vigtigt, at man klæder sig praktisk på. Du kan gøre køreturen lidt mere komfortabel ved at vælge et afslappet outfit med åndbarhed og svedtransport i højsædet.

Opret en personlig playliste med dine favoritsange

Hvordan overlever man en lang køretur uden musik? Det er et fremragende spørgsmål. Det er en kendsgerning, at langt størstedelen af alle bilister lytter til musik under kørsel. Musik hjælper ikke kun på humøret, men er også med til at holde stressniveauet nede og bringe en rigtig behagelig stemning ind i bilen. Der er altså al mulig god grund til at høre musik, når man suser afsted på motorvejen. Dog bør man ikke skrue så højt op for lyden, at man mister koncentrationen. Spotify og Deezer er nogle af de tjenester, man kan overveje at tage med på farten, hvis man sætter pris på god musik i bilen. Her vil det være en enorm fordel, hvis din bil er udstyret med et godt højtaleranlæg med bluetooth funktion. Så har du i hvert fald mulighed for at afspille musik via din smartphone.