Gør bilen til din bedste ven

Bilen er et sted, hvor mange danskere opholder sig i mange timer om ugen. Derfor er det også en god idé at prøve at skabe et sted, hvor man faktisk bryder sig om at være. Det kan gøres på mange forskellige måder, og der er ingen grund til at gøre bilturen mere træls end højst nødvendigt. For ligesom med rigtig mange andre ting så er det hele ikke altid lige sjovt, men det bliver så sandelig endnu værre, hvis man ikke selv gør noget for at forbedre det. I bilen er der heldigvis mange gode muligheder for at sikre sig selv en sjovere oplevelse, og det kigger vi her lidt nærmere på.

Alternativ til smøgerne

Det er som bekendt ikke ret sundt at ryge og i særdeleshed ikke inde i bilen. Luften bliver meget tæt, og selvom man lufter ud imens, kan det hurtigt komme til at blive meget tilrøget. Det er samtidig noget, som faktisk sænker bilens værdi væsentligt, hvis den skal sælges. Røglugt kan nemlig være svært at få væk, selvom der findes nogle måder at gøre det på. Har du tidligere røget i bilen, er det måske værd at forsøge at fjerne lugten bedst muligt, så du ikke mindes om den. Du kan også forsøge at finde et godt alternativ til smøgerne, og her kommer e-cigaretter blandt andet ind i billedet. De dufter langt bedre ifølge de fleste, og der findes mange varianter, som både smager og dufter godt. Det anbefales dog stadig ikke at ryge i bilen eller indendørs. Vil du finde masser af gode varianter af e-cigaretter og smage dertil? Besøg hjemmesiden her.

Udnyt tiden

Når man kører bil, kan tiden sagtens komme til at føles rigtig lang. Det kan være med til at mindske køreglæden, og man sidder måske blot og venter på, at man kommer frem. Det er dog slet ikke nødvendigt at have det sådan med køreturen, for der kan være gode muligheder for at udnytte tiden. Man kan eksempelvis foretage nogle håndfri opkald, enten privat eller i arbejdsmæssige sammenhænge, som kan give en følelse af, at man faktisk har brugt tiden ganske fornuftigt. Andre vælger at fordybe sig i en rigtig god lydbog. Det kan være faglitteratur, hvor man faktisk lærer noget undervejs, eller det kan være en spændende roman, som får dig til at glemme, at du keder dig i bilen.

Pas på din bil

Om du bruger din bil flere timer hver dag, eller om den kun bruges til mindre ture i ny og næ, så er det altid en god idé at passe godt på den. Først og fremmest kan det betyde, at den holder sin værdi bedre, og det er jo en fordel, hvis du på et tidspunkt skal sælge den videre. Derudover er det også noget, som giver en sjovere køreoplevelse, hvis du har passet fornuftigt på din bil, så den ”holder sig” bedst muligt. Tænk over, at du overholder dine serviceeftersyn, at du kører pænt og generelt holder øje med din bil.