Flere danskere flexleaser deres drømmebil

Der skal ikke være nogen tvivl om, at flexleasing ikke længere er noget nyt. Det er en form for leasing, der har været på markedet i flere år. Derfor er der i dag også mange leasingselskaber, som har valgt at lægge fokus på netop denne form for leasing. Det går også godt i spænd med, at der er flere dansker, der er begyndt at flexlease deres drømmebil. Der er flere årsager til dette. For mange handler det dog om, at der er penge at spare ved at flexlease i stedet for at købe. I denne forbindelse er det dog vigtigt, at det understreges, at det primært er noget, der er aktuelt i forhold til dyrere biler. Ved flexleasing er det nemlig registreringsafgiften, du kan betale over tid i stedet for blot á en omgang. I og med, at du kan betale registreringsafgiften over tid, hvis du vælger at flexlease, og at afgiften naturligvis er større på dyrere biler, så giver det også bedre mening at flexlease en dyr bil. Det betyder ikke, at det ikke kan betale sig for dig at flexlease en billigere bil, men du skal dog være opmærksom på, at besparelsen kan være meget lille ved dette.

Flexleasing kan være den hurtige vej til drømmebilen

Der er talrige eksempler på danskere, der har arbejdet rigtig hårdt for at kunne tjene penge til at købe en bil, de har drømt om i rigtig mange år. Det er ikke noget, du slipper for, hvis du vælger at flexlease bilen, for det er stadig ikke decideret billigt at skulle flexlease f.eks. en Ferrari eller en Porsche, men der kan dog være besparelser at hente. Det betyder også, at flexleasing kan være den hurtige vej til drømmebilen, der kan barbere nogle års hårdt arbejde af toppen, fordi der kan spares penge på denne måde. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at du skal sørge for at vælge dit leasingselskab med den største omhu, uanset om du har planer om, at skulle lease en Audi A5 eller en Porsche 911. Der findes mange leasingselskaber på det danske marked og mange af dem reklamerer med meget lave priser. Hvad du dog skal huske på er, at du i sidste ende står med restværdien på bilen. Hvis den ikke er tilstrækkeligt nedskrevet i samme omfang som bilens reelle værdi, så kan det være svært at sælge bilen og hente pengene hjem ved dette salg. Hvis du blot vælger et tilfældigt leasingselskab, så er det nærmest som at spille roulette hos et online casino. Der er lige så stor chance for, at du rammer plet, som der er for at du skyder forbi. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at vælge et godt leasingselskab, så du er godt sikret, så handler det lige netop om at vælge med stor omhu.

Hvad gør jeg med bilen, når kontrakten udløber?

Ét af de primære spørgsmål, folk stiller, når de skal flexlease en bil er, hvad de skal gøre med bilen, når deres leasingkontrakt udløber. Det er ganske forståeligt, da det udadtil også kan være relativt vanskeligt at genneskue, hvis man ikke har et godt kendskab til flexleasing eller på anden vis har kendskab til én eller flere typer af leasing. Langt de fleste steder hæfter du selv for restværdien. Det betyder også, at du enten selv skal betale bilens restværdi, når kontrakten udløber, eller henviser en køber til bilen. Fordelen ved, at den kan afmeldes igen, når kontrakten udløber er, at den dermed kan sælges til udlandet, hvilket er med til at gøre det nemmere at afhænde din bil igen.