Fire grunde til at den næste ferie skal gå til en feriebolig i Spanien

Dette indhold er sponsoreret Med denne artikel samler vi fire grunde til, at du skal booke en feriebolig i Spanien, næste gang turen går udenlands. Spanien har nemlig en hel masse at byde på, og det gælder alt lige fra kunst til mad eller eksotiske sandstrande. Samtidig er Spanien blot en kort flytur fra Danmark. Ja, du kan endda også køre derned, hvis det er noget, du er til. Eller tage på eventyr med bus eller tog. En feriebolig i Spanien byder på 100 procent afslapning, hvor du samtidig kan opleve en hel masse. Det er lige meget om du er nordpå i Barcelona, sydpå i Solkystens Marbella eller danser gennem Ibizas natteliv - der vil altid være noget at lave og der vil næsten altid være solskin. Faktisk er der hele fire store grunde til, at du skal overveje at leje en feriebolig et sted i Spanien.  

Du vil finde et mekka af kunst og kultur

Lejer du en lejebolig langs Costa del Sol, kunne du eksempelvis ende i skønne Malaga. Du ved, den by Thomas Helmig så gerne vil synge om. Faktisk er Malaga selveste Pablo Picassos fødeby. Derfor vil du finde vil du her finde steder som Museo Picasso Malaga eller Fundacion Picasso, som er henholdsvis et museum fyldt med Picassos formidable kunst og dernæst Picassos fødehjem, som i dag også fungerer som et museum. Tager du i stedet og lejer en feriebolig i Barcelona, kan du nyde godt massevis af beundringsværdig arkitektur af den enormt berømte arkitekt Antoni Gaudi. En stor del af den spanske kulturarv er også noget som tyrefægtning, som du vil kunne finde mest af i regionen ved navn Andalusien.  

En fantastisk historie

I forbindelse med kunst og kultur kommer også den spanske historie, som du vil kunne se fordelt rundt i hele landet. Tænk bare på Gaudis Sagrada Familia, som er en verdensberømt kirke i Barcelona, som du vil finde på ethvert postkort. Historie er overalt i Spanien, du skal bare gå langs de spanske stræder og gader, og du vil kunne finde alverdens historiske seværdigheder. Kommer du til en feriebolig i Andalusien, så hop gerne et smut til Granada, og se det smukke palads ved navn Alhambra bygget tilbage i 1200-tallet. Det er et af Spaniens største turistattraktioner, og er at finde på UNESCO’s berømte Verdensarvsliste - faktisk i selskab med Sagrada Familia.  

Masser af sol og strand

Noget som er enormt lækkert ved en ferie til Spanien er, at du kan være sikker på at få en masse sol. Derfor valfarter også mange turister til landet år efter år. Millioner af turister endda. Det er ligegyldigt om du lejer en feriebolig i nord, syd eller midt i landet, så vil du kunne nyde rigtig godt af solen. I denne sammenhæng handler det bare om at finde den helt rette feriebolig, som tager dig til strand, pool eller en lækker terrasse, hvor du kan nyde et iskoldt glas hvidvin, mens solen varmer dig. Et sikkert hit er en feriebolig i byer som Marbella som er beliggende ved Costa del Sol i Andalusien.  Du kan endda også tage på øhop, tænk eksempelvis på Ibiza, Menorca eller skønne Mallorca.  

Mad og vin på det højeste niveau

Du kender nok ikke en dansker som ikke elsker spanske tapas med et godt glas spansk vin. Spanien er et sandt mekka, når det kommer til gastronomi. Lige nu i 2019 har Spanien hele 11 restauranter med tre Michelinstjerner, 25 restauranter med to stjerner, og hele 170 restauranter med én stjerne fra Michelin. Tager du eksempelvis til Marbella, kan du spise mad på en trestjernet restaurant ved navn Dani Garcia Restaurant. I Barcelona finder du berømte restauranter som Mugaritz, Tickets eller Arzak. Du kan også nemt finde lækre små cafeer og bodegaer som byder på skøn mad, uden at de skal have stjerner. Det er stadig på et enormt højt niveau. Har du en feriebolig med eget køkken, kan du også nyde godt af de spanske markeder og deres fantastiske friske ingredienser. Oveni finder du noget af verdens bedste vin i Spanien. Tænk bare på vinhuse som Vega Sicilia, som laver noget af det mest eksklusive vin i verden. Eller tænk på Danmarks helt egen Peter Sisseck som er en sand legende i Spanien, hvor han laver vine ved navn Flor de Pingus og PSI.