Drømmen om den ikoniske Hummer H2

En Hummer H2 er en ikonisk bil, som er nem at genkende. Den er berømt, men den er også berygtet. Den sluger enorme mængder af benzin, men samtidig er det også en bil, som de fleste ser på med beundring. Kort sagt er en Hummer H2 en bil, som alle har en mening om. For mange er en Hummer H2 den ultimative drøm, men er dette overhovedet en mulighed, hvis man bor i Danmark?  

Danmarks bilafgifter

Man kan ikke komme udenom, at Danmark har fantastisk høje bilafgifter. Dette er også én af grundene til, at mange danskere vælger de mindste bilmodeller, fordi de er så billige at anskaffe. En Hummer H2 er i forvejen ikke en billig bil i USA, og den er endnu dyrere i Danmark. Kort sagt får man ikke en sådan bil for håndører i Danmark. Hvis du drømmer om en Hummer H2, skal du være forberedt på, at du skal grave dybt i lommerne. Den er ikke billig at anskaffe, men omvendt er det ikke umuligt, hvis du har en god økonomi og et ønske om at udleve en drøm. Du kan få en Hummer H2 markant billigere, hvis du finder en brugt bil. Her kan der være store besparelser, og du kan især få den billigt, hvis du er villig til at gå lidt på kompromis med bilens stand. For bilelskere kan dette være en god mulighed, og hvis du har forstand på biler, kan du overveje at sætte den i stand selv. For mange vil dette være en fantastisk oplevelse, og det vil give dig et ekstra nært forhold til din bil.

Driftsudgifter

En Hummer H2 er især kendt for at bruge meget benzin. De nyere modeller er blevet mere benzinøkonomiske, men du skal stadig ikke forvente, at den kører langt på literen. Dette er prisen for at få en bil som en Hummer, men omvendt er størrelsen og vægten på bilen også én af de ting, som mange føler sig tiltrukket af. En Hummer H2 er ikke en bil, som man ofte ser i Danmark. Det betyder, at den nemt kan blive dyr at reparere, fordi reservedelene er dyre. Heldigvis er der gode muligheder for at købe reservedelene brugt, og du kan spare mange penge, hvis du importere brugte reservedele til din bil. Det kræver lidt ekstra indsats, men det kan også betale sig. Kort sagt er en Hummer H2 ikke billig i drift, men omvendt er driftsøkonomien heller ikke én årsagerne til, at man køber bilen.

Politisk korrekthed

En Hummer H2 passer ikke godt til den politiske korrekthed i Danmark. Vi går generelt op i miljøet, og der er nogen, som ikke vil bryde som en benzinslugende bil. Du kan risikere at opleve negative reaktioner, men omvendt er dette unormalt, hvis man kører i en dyr bil. Janteloven lever i bedste velgående i Danmark, men det bør ikke gå ud over din personlige frihed. Drømmer du om en Hummer H2 så køb den. Dit køb vil smide mange penge i statskassen, så der er ingen grund til dårlig samvittighed.