Drømmen om den første mini-SUV

En SUV er en fantastisk bil, og derfor er det ikke uden grund, at denne type bil står øverst på ønskelisten hos mange. SUV betyder Sport Utility Vehicle, og dette gør, at denne form for bil er udviklet for den aktive med en aktiv fritid. Dog kan disse biler virke alt for store og upraktiske for mange, og bor man i en by, kan det være ekstra besværligt med denne store størrelse. Dette har Suzuki fundet en løsning på i form af deres nye Suzuki Ignis, som er verdens første Mini-SUV. Her får du altså en lettere og mindre bil, som fortsat er en SUV’er.

Alle fordelene i mindre størrelse

Miniudgaven af SUV’en gør, at man får alle fordelene ved bilen, men i en mindre størrelse. Helt konkret betyder det, at Suzuki Ignis er udviklet som en SUV fra bunden, men den er ligeledes bygget i mini-klassen. Derfor får man både en bil, der er nem at håndtere i myldretiden, og som er ideel til et aktivt liv. Ønsker man en endnu stærkere type bil, kan Suzuki Ignis også fås med firehjulstræk. Bilens slogan passer derfor godt til bilen – den er nemlig usædvanlig meget sin egen.

Kompakt – men god plads

Da Suzuki Ignis netop er en mini-klasse bil og en miniudgave af SUV, betyder det selvfølgelig, at det er en kompakt bil af slagsen. Dog betyder det ikke, at der ikke er plads, for kabinen har fortsat god plads. Derudover er der en høj siddeposition samt behagelige forhold i forbindelse med ind- og udstigning. Af denne grund skal du ikke være bekymret for, om den lille størrelse går udover komforten i bil. Ønsker du mere plads i bagagerummet, vil du nemt kunne få dette. To af modellerne har nemlig et nyt og fleksibelt bagsædearrangement, hvilket gør det muligt at bestemme, om man vil have mere plads i bagagerummet eller på bagsædet. Du kan derfor tilpasse bilen efter dit behov.

Økonomisk minibil

Det økonomiske aspekt har klart også en betydning, når det kommer til valg af bil. Her er bilen igen blandt de bedste. Bilpriser.dk har foretaget en analyse af totaløkonomien i 19 minibiler over fire år på det danske marked, og som har kørt 80.000 km. I denne analyse fik Suzuki Ignis en superflot tredje plads, og du vil derfor få en yderst økonomisk bil. Rent prismæssigt kan modellen fås fra 132.990 kr. fra ny af.

Club, Active og Adventure

Bilen fås i tre modeller – Club, Active og Adventure, og alle modeller er 5-dørs bil. Active og Adventure er en 4-personers bil med et smart bagsædearrangement, der gør det muligt at få mere bagagerumsplads. Club er derimod en 5-personers bil. Den billigste model af bilerne er Club, men her fås en masse godt udstyr såsom el-ruder foran, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, aircondition og fjernbetjent centrallås. Mellemmodellen er Active, hvor et multimediecenter med farveskærm, bakkamera, DAB radio, tagræling, skærmkanter og bagsæde med ”slide” funktion er som udstyr. Slutteligt er topmodellen Adventure. Her er der LED forlygter, nøglefri betjening med trykknap start, klimaanlæg, automatisk nødbremsesystem, slingreadvarsel og vognbaneassistent. Du kan læse mere om de forskellige modeller på www.suzuki.dk, hvis det kunne være noget for dig.