Disse bilmærker har de laveste værkstedsregninger

Dette er sponsoreret indhold Når man skal gøre budgettet op, er det tit at man skal prioritere i, hvad der skal allokeres penge til. Det kan være man skal spare nogle penge et sted, før der kan blive penge til noget andet. Sommetider skal man f.eks. have penge til isolering af loft eller reperationer på bilen. Der er dog et sted, der sommetider trækker ekstra mange penge på budgettet - transportposten. Det er her, der godt kan ligge en ordentlig udgift, der med lidt research sagtens kan reduceres. Derfor kigger vi i dette indlæg på bilmærker, hvor der som udgangspunkt er langt mellem værkstedsregningerne. For der er bilmærker, der er bedre til at bygge modeller end andre, og tre af de allerbedste kigger vi nærmere på her. Vi har nemlig fundet tre bilmærker, der allesammen ikke er udpræget dyre i drift. Derfor kan det være interessant at kigge, når man skal investere i en ny og budgetvenlig bil, der ikke har alt for mange uforudsete udgifter med sig. Fælles for de tre bilmærker er, at de alle kommer fra Korea/Japan-regionen, er særdeles stabile og er nemme at skaffe reservedele til. Det giver alt i alt et stabil brand, når det kommer til værkstedsregninger.

Kia

Kia er det første bud på et stabilt køretøj, da det er en pålidelig og sikker bil. Uanset om man kører Picanto eller C’eed, så medfølger der altid syv års garanti, når man køber en Kia. Det gør at mange sværger til den koreanske bilproducent, da man så er sikker på ikke at have nogle uheldige overraskelser med bilens funktionsdygtighed efterfølgende. Man kan altså være sikker på, at der de første syv år, ikke er nogen úforudsete udgifter i forbindelse med transport. Derfor er Kia en stabil producent, som mange billister er glade for. Man bør derfor overveje at købe den koreanske bil, hvis man på længere sigt gerne vil have en nogenlunde stabil transportpost på sit budget, hver eneste måned. Derudover er Kia også et nemt brand at skaffe reservedele til, hvilket er godt for værkstedspriserne, da de så ikke er helt hen i vejret.

Toyota

Toyota tager andenpladsen på stabiliteten af den simple årsag, at det bare kører, når man ejer Toyota. Det mange modeller, uanset om det er en Yaris, Aygo, Raw4 eller CHR er ufatteligt stabil og holder sjældent på værksted de første mange år efter købet. Toyota har mange års erfaring med at producere dygtigt isenkram, hvilket virkeligt også skinner igennem, når man ser på deres linje af produktionsbiler. Derfor er der også rigtig mange danskere, der er trofaste overfor den japanske bilproducent, der i mange år har være blandt de mest sælgende bilproducenter i Danmark. 

Mazda

Det sidste bud er Mazda, der ligesom Toyota også har mange årtiers erfaring at trække på, når man kigger på deres produktion. Mazda producerer generelt stærke og stabile biler, der sjældent skal en tur forbi værkstedet, og det gør at mange danskere altid køber Mazda’er. Den japanske bilproducent er bestemt også værd at overveje, hvis man leder efter en bil, der er billig i drift.