Disse biler har danske iværksættere købt

Dette indhold er sponsoreret En af de ting, der gør sig gældende for de fleste succesfulde iværksættere er, at de kører i fine biler. Hvad enten det er Jonathan Løw, eller en anden dygtig iværksætter, rækker pengene ganske enkelt længere, når man har solgt en virksomhed for mange penge, eller driver en på daglig basis. Og iværksættere er ofte gjort af et helt bestemt stof - et stof der består af gå-på-mod og ikke mindst både pli, flittighed og diciplin.  I denne artikel kigger vi nærmere på, hvilke biler de danske succesiværksættere har købt, da de nåede toppen af pyramiden. For uanset om man har været en del af Mobile Pay eller har solgt Just-eat så er man godt kørende. Er man til flere fede iværksætterhistorier, så kan man  finde mere information her.  Vi går i indlægget her i dybden med én af de biler som de to iværksættere Esben Bjerre Hansen og Toke Kruse har erhvervet sig efter de er blevet succesfulde iværksættere.   

Esben Bjerre Hansen - Audi e-Tron

Esben Bjerre Hansen startede egentligt som vært på P3-programmet “Monte Carlo” sammen med ven og kollega Peter Falktoft. Siden dengang har de to nærmest bygget et imperie op omkring det brand, der i dag er kendt som “Her Går Det Godt”. De to har tilsammen en af Danmarks mest populære podcasts og har derudover lavet rejseprogrammer, merchandise og alt muligt andet under deres “Her Går Det Godt”-brand. Det har gjort Esben Bjerre i stand til at investere i Audis nye firehjulstrækker på el - Audi e-Tron. Bilen er lidt af et mesterværk fra Audis side, der melder sig som konkurrent til Teslaens dominans på markedet for el-biler. Det er Audis hidtil største udgave af deres elbilproduktion, men mon ikke der er flere på vej som vinden blæser?  

Toke Kruse - Porsche Cayman

En anden iværksætter, der også forstår sig på drømmebiler er manden bag regnskabsprogrammet Billys Billing. Toke Kruse kom nemlig hjem fra USA efter et succesfuld iværksættereventyr med sin Porsche Cayman. Det var dog ikke en helt almindelig udgave af den kendte Porsche-model. Kruse havde nemlig udskiftet det ikoniske Porsche mærke på bilens front med et emblem, hvor han ansigt var på. Dermed var det altså en virkelig personlig udgave af en Porsche Cayman, som den anerkendte iværksætter tog med hjem fra de Forenede Stater.