Det bør du vide om campingvognsforsikringer

Er du én af de mange campingvognsejere i Danmark, men mangler du at få den forsikret, bør du uden tvivl læse med her i artiklen. Vi vil nemlig give dig al den nødvendige information om campingvognsforsikringer, som du har brug for, inden du går ud og tegner dig en forsikring. Såfremt det skulle ske, at der af den ene eller anden årsag skulle ske en skade på din campingvogn, er du godt dækket ind med en sådan forsikring, i og med at den som regel både dækker indbo og kasko – læs mere om en campingvogn forsikring her på siden.

Få både indboforsikring og kaskoforsikring

Med en campingvognsforsikring vil du som sagt som regel både være dækket af kasko og indbo, hvilket vil sige, at du er rigtig godt dækket ind, såfremt uheldet skulle være ude. Med en kaskoforsikring er du dækket, såfremt der skulle ske skader på selve vognen. Skader på en campingvogn kan være forvoldt af mange forskellige årsager, og det kan eksempelvis være på grund af en brand, hærværk, et færdselsuheld, uheld i forbindelse med parkering og så videre. Såfremt du skulle være så uheldig, at noget af dette skete for dig, er du godt dækket ind med en kaskoforsikring.

Få dækket alt indbo i din campingvogn

En indboforsikring betyder, at alle indbogenstande i vognen er forsikret. En campingvogn indeholder ofte en helt masse genstande, der kan være utroligt mange penge værd, og det er tyve udmærket klar over. Det handler derfor om at være på den sikre side, og det er du helt bestemt, når du tegner en campingvognsforsikring med en dertilhørende indboforsikring. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at såfremt man er klar over, at indboet i vognen har en særlig høj værdi, bør man altid forhøje dækningssummen. Herudover er det også vigtigt at nævne, at det udelukkende er vognens, faste indbo, der er dækket.

Kombiner din forsikring med vejhjælp

Når man skal tegne en campingvognsforsikring, er det ikke unormalt at komme ud for, at man kan vælge forskellige tilvalg til sin forsikring. Det kunne eksempelvis være vejhjælp, og med dette tilvalg kan man vide sig sikker på, at der altid vil være hurtig hjælp at hente, såfremt man har brug for det. Der er ingen tvivl om, at det ikke er helt uproblematisk at køre rundt med en så stor vogn, som en campingvogn er, og det kan således være en kæmpe støtte for mange campingentusiaster, at man ved, at der er hjælp at hente, når man befinder sig på de danske eller europæiske veje. Vejhjælp dækker blandt andet over fritrækning og bugsering, og herudover omfatter det også hjælp til punktering eller hjulskifte. Endelig er det vigtigt, at man er særligt opmærksom på, at det ikke er campingvognsforsikringen, der dækker ansvarsskader, men det gør bilens forsikring derimod. Der er rigtig mange, der ikke er klar over dette, hvorfor det ligeledes er vigtigt at nævne her.

Nyd din ferie fuldt ud med en campingvognsforsikring

Find lige akkurat den type forsikring til din campingvogn, som lever op til dine ønsker. Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, der er villige til at tilbyde dig en fordelagtig løsning til en god pris, så du kan sørge for at være rigtig godt dækket ind, hvis uheldet sker. Det særligt smarte ved denne type forsikring er, at du er dækket ind på alle parametre, så du hverken behøver at være bekymret for skader på din vogn eller tyveri af tilbehør og ejendele. Det vil altså være meget nemmere for dig bare at kunne læne dig tilbage og nyde din campingferie fuldt ud, hvis du vælger at tegne en campingvognsforsikring.