Den perfekte co-driver

Med din iPhone ved hånden kommer du ikke til at kede dig på de lange ture. Derudover kan telefonen være en hjælpende hånd. De fleste af os har prøvet at være på en lang køretur alene. Landskabet flyver forbi vinduerne, dækkenes summen mod asfalten luller en i søvn, og striberne på vejen kan være som den rene hypnose at kigge på. Det kan til tider være vildt kedeligt og meget besværligt at bevare koncentrationen, hvis man er helt alene i bilen. En co-driver kan derfor være enormt dejlig at have med sig. Men det er ikke altid, at folk stiller sig i kø for at komme med på de lange pendlerture. Her er Apple iPhone telefonerne en rigtig god ven. Det bedste havde selvfølgelig været et vaskeægte menneske på passagersædet, men iPhone modellerne kan være et rigtig fint alternativ.

Udnyt tiden til at blive klogere

Når man alligevel sidder der bag rattet og keder sig, kan man lige så godt bruge tiden på noget fornuftigt. Der findes mange forskellige apps til iPhone, som kan hjælpe her. En af de mest nærliggende er podcast appen. Med den kan man få tilgang til et utal af spændende podcasts. Der findes podcast om bilverdenen, hvor der bliver snakket om alt fra de nyeste modeller, til hvordan man bedst passer på sin gamle veteranbil. Derudover kan man finde podcast med emner omkring filosofi, hvor man bliver sikker på at kunne lyde enormt klog i frokostpausen. Der findes sport podcast, hvor man bliver fuldstændig opdateret på alt fra NBA til Premier League. Efter en hård dag på jobbet kan det også være rart ikke at skulle forholde sig til så mange ting. Her kan man anskaffe sig en app, der afspiller lydbøger. I ro og mag kan man lytte til sin yndlings forfatter. Det kan være en god krimi eller en lang roman, der udspiller sig over mange ture frem og tilbage fra arbejdet. Det kan næsten blive højdepunktet på dagen at komme ud til bilen, få sat sin iPhone i anlægget, starte bilen og så bare køre derudad, mens man følger hovedpersonens næste eventyr.

Festen eller den hjælpende hånd

En gang skulle man altid have et kæmpe vejkort i handskerummet. Det blev hevet frem, når man havde brug for at få lidt instrukser. Et kæmpe projekt, fordi kortet nærmest blokerede halvdelen af førerens udsyn til vejen. På et tidspunkt kom GPS’erne. De blev fast inventar i alle biler, og henviste vejkortene til glemte hylder på tankstationerne. Så kom iPhone serien, og så blev det GPS’ernes tur til at få en ny plads. De blev puttet ind i iPhone telefonerne. Nu kan man sætte sin iPhone op i vinduet. Fra sin plads på første række kan den guide en lige derhen, hvor man gerne vil. Den bedste måde at slutte arbejdsdagen på, er i godt humør. Der findes ikke noget som musik, der kan blæse selv den værste mandag ud ad hovedet. Sæt din iPhone til, og nyd friheden til tonerne af din yndlingsmusik.