Alfa Romeo Giulietta 2,0

Det er efterhånden almindelig kendt, at hvis man vil have topkvalitet, så køber man japansk eller tysk. Det er der ikke nogen hemmelighed ved, men hvad så hvis man ønsker temperament, sjæl og ikke mindst masser af køreglæde? Jo, så skal man simpelthen have en italiener, og ikke bare en hvilken som helst italiener. Man skal have en Alfa Romeo. Nærmere bestemt skal man have en Alfa Romeo Giulietta, der er en mellemklassebil af den helt sjove slags. Den er så skøn som nogen Alfa, man tidligere har set og derudover er den behageligt kraftfuld. Så man får køreglæde såvel som det smukke udseende. Lige som det skal være med en Alfa.  

En bil, der er Alfanavnet værdigt

Med Alfa Romeo Giulietta 2,0 får man en bilder, der masser af motorkraft og som ligger fremragende på vejen. Trods dette er den ikke så larmende, som man tidligere oplevede med Giuliettea, så det kan man bare glæde sig over. Der er blevet kælet for detaljerne, så man kan få den optimale glæde af bilen. Alfa Romeo Giulietta er udstyret med en Dynamic-knap, der har to indstillinger: Normal og All Weather. Man oplever dog hurtigt, at bilen bliver noget tørstig, hvis man ikke holder den på normal, men selv der er den en sand fryd at køre. Så det er intet problem. Men hvis man vælger a Dynamic, så ved man også bare, at den bliver sjovere at køre, så nu og da skal man tillade sig selv noget ud over den normale indstilling.  

Italiensk design

Som nævnt tidligere, så er Alfa Romeo Giulietta en smuk bil. Den stråler langt væk af, at der er kælet for detaljerne, så man kan få en bil, der lever op til de standarder for skønhed, som forventer af italienske fuldblodsbiler. Indvendig er det den samme historie. Interiøret er stilfuldt og charmerende, uden at være prangende. Man kan godt mærke at kvaliteten ikke ligger helt på tysk niveau, men havde man regnet med det? Alfa Romeo Giulietta er en smuk og funktionel bil, der lever op til sit navn og som leverer en køreglæde, som man kun finder i italienske biler. Alle ægte bilentusiaster skal eje mindst en Alfa Romeo i sit liv og der er ingen tvivl om, at Giulietta sagtens kunne være den, som man bør eje.