Sådan gør du din bolig mere personlig

# Sponsoreret

Dette indhold er sponsoreret 

Vil du gerne have din bolig skiller sig ud? Men mangler ideer til, hvordan den kan blive mere personlig? Boligprojekter behøver ikke være lig med store projekter. En lille forandring kan gøre en stor forskel i din hverdag, og det kan give glæde til hele familien. 

Tag din mor, far, søster, datter eller nabo i hånden og kast jer ud i et nyt og sjovt projekt.

Men først er det en god idé at lære nogle små tips og tricks, som kan gøre din bolig mere personlig - både indendørs og udendørs. 

 

Udendørs og indendørs dekorationer 

Dekorationer og andre personlige præg til din bolig, er ikke udelukkende indendørs. 

Med postkasse stickers er du sikker på at skille dig ud på en sjov og ny måde, og hele familien kan være med til at bestemme hvad der skal på. Du kan for eksempel vælge en sticker med familiemedlemmernes billeder eller navne. 

Derudover kan forskelligt lys være en lille ting, som skaber enorm hygge. Belysning findes i mange former og designs, så du kan vælge en belysning som passer til dit hus eller have.

Små detaljer er lige så vigtige som store. Derfor kan krukker og andre små-udsmykninger gøre dine udearealer mere hyggelige og indbydende. 

Årstiderne skifter og derfor kan man udskifte udsmykningen så den passer til højtiderne. Der er et hav af juledekorationer i alle størrelser og former. Derudover er der også rig mulighed for, at lave nogle sommerdekoration til huset. Herunder sommerbuketter og bordpynt til havebordet. 

 

Gør-det-selv projekter 

Gør-det-selv projekter kan ofte personliggøre dit hjem endnu mere. Først og fremmest sparer du en del penge, ved at kaste dig ud i projekter lavet fra bunden. Med det rette værktøj og materialer, er det bare med at prøve sig frem. 

Gør-det-selv projekter kan både være en ny udgave af et allerede eksisterende møbel. 

Det kan også være noget du laver helt fra bunden. Det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Du kan også give dit badeværelse et personligt præg, ved at skifte den standard hvide vægfarve ud med en ny og sprudlende farve. Samtidig kan du mikse materialer, så din stil bliver rå, klassisk eller måske romantisk - alt efter hvad du mest er til. 

Personlig vægpynt 

En ting som virkelig kan personliggøre en bolig indenfor, er vægpynt. Der er et hav af muligheder, for at udsmykke dine vægge på forskellige måder. Man kan vælge at få forstørret et foto af familien, eller måske et hjemmelavet maleri fra børnene. 

Der er mange muligheder, så det er bare med at kaste sig ud i det. 

vægpynt er også meget mere end plakater og malerier. Vægpynt kan også være hylder, selvklæbende bogstaver eller vægkunst. Hvis du vælger væghylder, kan du udsmykke dem yderligere ved enten at male dem, eller sætte personlige genstande på hylderne. 

På den måde, bliver det meget mere end en vægdekoration. 

Det er altså nemt og hurtigt at friske din bolig op med små ændringer, som kan gøre en stor forskel.