Så meget ved vi om bilspillet Gran Turismo 7

# Spil

Dette indhold er sponsoreret

I mere end et årti har Gran Turismo været kendt som en af gaming-verdenens største racerspilsfranchises. Det er en af Playstations absout mest sælgende spil indenfor racerspil, hvilket tæller en lang række spil. De tidligere spil i Gran Turismo-serien er kendt for at have en af de fantastiske paletter af features, hvilket har gjort spillet legendarisk for alle bilspilsentusiaster. De seneste spil har Gran Turismo været ekstremt tæt på at ramme virkelighedens fornemmelser af at køre bil, og den over 700 biler store garage af forskellige modeller bevidner om, at Gran Turismo er et spil bilelskerne holder meget af. I øjeblikket florerer der en del rygter om det kommende Gran Turismo, der eftersigende skulle gå under navnet “Gran Turismo 7”, men intet er indtil videre sikkert. Det er dog sikkert, at holdet bag Gran Turismo arbejder på et nyt projekt de kalder for “The Real Driving Simulator”. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad Grand Turismo 7 måske kommer til at indeholde. Hvis man derfor er kørt fast i CS:GO eller bare mangler et bilspil til Playstation, så kan vi løfte sløret for, hvad der indtil videre synes sikkert. Sammen med csgocrosshairs.com har vi fundet et par nedslagspunkter, der er fast omkring Gran Turismo 7.

Stadig en Playstation Exclusive-titel

PolyPhony Digital der udvikler Gran Turismo samarbejder stadig med Sony Interactive Entertainment om udgivelsen af spillet, hvilket betyder at Gran Turismo 7 med alt sandsynlig forbliver en Playstation Exclusive titel, og derfor kun kan spilles på Playstation 4 indtil videre. Men der venter en ny Playstation 5 rundt om hjørnet og det anslås som relativt sandsynligt, at spillet også bliver tilgængeligt på Sonys femte generation af spillemaskinen. Der er ingen udsigt til at spillet skulle blive udgivet på Xbox eller PC, da det som nævnt er Sony, som udgiver spillet. 

Mulig VR integration er på tale

En af de ting, der i høj grad også snakkes om, når det kommer til features i det nye Gran Turismo er, hvorvidt Virtual Reality bliver integreret i spillet. En stor del af de største spil-franchises har de sidste par år eksperimenteret med at lave VR-udgaver af deres spil til fanbasen. Hvorvidt VR også bliver en del af Gran Turismo er stadig en åbentstående diskussion, men hvis man kender Sony så er det helt sikkert tiltænkt som en del af planen for det opkommende spil. Det kan dog være det bliver en seperat udgave af spillet.

Gran Turismo er et legendarisk franchise i gaming-verden

Uanset hvad der sker med det nye Gran Turismo 7, så er det helt sikkert, at fans formentlig vil tage godt imod det. Samtlige spil, der er udgivet under brandet Gran Turismo er blevet rost til skyerne af anmeldere og fans. Navnet på det nye spil, der bliver det ottende i rækken er dog ikke fastslået helt endnu, og sidst overraske PolyPhony Digital ved at kalde det seneste Gran Turismo for “Grand Turismo Sport”. Der hviler uagtet navnet et stort pres på spillet, der er en del af en legendarisk spil-franchise.