Privatleasing af brugte luksusbiler

# Sponsoreret

Annonce fra Suzuki

Nye biler, brugte biler, køb eller leasing. Der er mange muligheder, når du skal på jagt efter et nyt - eller brugt - køretøj. Interessen for brugte biler er steget markant de seneste år, og det er der samlet set mange årsager til: Øget fokus på bæredygtighed, lang ventetid på nye biler og ikke mindst en presset økonomi.

Der er altså mange fordele ved at hoppe med på brugt-bil-vognen, og hvis du tilmeld har en svaghed for tyske BMW, så får du en solid og flot bil, der bliver vurderet til at have en meget lang holdbarhed. Her på siden kan du læse mere det tyske bilmærke.

BMW er tysk kvalitet, når det er bedst

Vidste du, at BMW i første omgang lavede motorere til flyvemaskiner? Det gjorde de fra 1916-1918. Senere eksperimenterede de med motorcykler, og i 1929 kom deres første bil på gaden. Sidenhen har det tyske bilbrand specialiseret sig i bilproduktion - til glæde for bilelskere over hele verden. BMW udmærker sig inden for kvalitet, komfort og køreglæde, og den er da også særligt populær hos dem, der godt kan lide æstetik og luksus.

BMW har gennem årene lanceret mange bilserier og -modeller med hver deres særlige egenskaber. Særligt de sportslige køreegenskaber er noget, folk forbinder BMW med. Lyder det som noget for dig? Inden du træffer en beslutning, gør du klogt i først at blive skarp på, hvad du helt præcis har af forventninger og ønsker til din kommende bil. Herefter kan du søge efter det bilmærke eller den BMW-model, der opfylder dine kriterier. Hos Bayern AutoGroup kan du finde en brugt BMW i forskellige modeller og endda lease dem til en lav månedlig ydelse.

Leasing af brugte biler

Når du vælger at købe en brugt bil, skal du selvfølgelig være opmærksom på bilens stand indvendigt og udvendigt, hvordan den tidligere er blevet vedligeholdt, hvor mange kilometer den har kørt, og om bilen har den dokumentation, den skal have. Gør du dit forarbejde, øger du chancen for at opdage problemerne i god tid. Ønsker du ikke at tage nogle chancer, kan du i stedet lease en bil.

Privatleasing af en brugt BMW er en oplagt mulighed for dig, der ønsker fleksibilitet, færre bekymringer og samtidig undgå et stort billån hængende over hovedet. Du har altså frihed til at udskifte din bil til en ny, hvis du pludselig forelsker dig i en anden - en frihed du ikke har ved køb. Når du privatleaser hos Bayern AutoGroup får du altid leveret en bil, der er blevet synet efter sidste ejer og derved er i perfekt stand og klar til brug.