Lej din næste erhvervsbil

Annonce

Ønsker I som firma at være fri for bøvl med erhvervsbiler i en hverdag, hvor tid er penge? Så kan I som firma med fordel leje jeres erhvervsbiler, da I her undgår bøvl med at skulle betale til uforudsete udgifter og i forbindelse problemer med videresalg. Flere og flere erhvervsfirmaer har fået øjnene op for erhvervsleasing, da det meget nemmere at holde styr på firmaets regnskaber med leje.  

Fordelene ved at leje erhvervsbiler

I en travl arbejdshverdag er det rart og overskueligt at vide, at de biler, der skal bruges i arbejdet, er gode, af høj kvalitet og kan køre sikkert. Ved at leje erhvervsbiler kan I som firma blot forny lejebilen, hvis den leasede bil begynder at bøvle med slidtage. Særligt erhvervsbiler kan hurtigt blive slidte i en hverdag, hvor der køres til og fra kunder og firmaet, flere gange om dagen og måske også i weekenden. 

Så drømmer I som firma om at slippe for alle uforudsete udgifter i forbindelse med at eje egne erhvervsbiler, så er det værd at tjekke din online udlejer af erhvervsbiler ud inden, at I fortsætter, som I altid har gjort. Ved at leje jeres erhvervsbiler kan I som firma skabe ro i økonomien, fordi at I præcis ved hvor meget, at I kommer til at betale i forbindelse med brugen af bilerne. 

Faste udgifter

Når I som firma lejer jeres erhvervsbiler, så kan I regne med at have faste udgifter. For når I lejer jeres erhvervsbiler, skal I kun betale for lejen af bilerne, ejerafgiften, forsikringerne og brændstoffet. Alle betalinger i forbindelse med servicetjek, skader og slitage slipper I som firma for, da udlejer påtager sig af disse udgifter. Ligeledes betaler I ikke for reparation af småridser og parkeringsbuler, da disse skader betragtes som almindelig slitage. 

Lejeformer i forbindelse med leje af erhvervsbiler

Inden for leje af erhvervsbiler findes der flere forskellige lejeformer. Blandt andet dele-leasing, sæson-leasing, splitleasing, flexleasing og flådeleasing. Overordnet set er der tre former for leasing, hvilket er flådeleasing, splitleasing og flexleasing.

Flådeleasing betegner en lejeform, hvor alle firmaets lejebiler samles under et tag, så I som firma opnår færre udfordringer og tidskrævende lejeaftaler. Splitleasing er en del-leasing, hvor at din medarbejder betaler en del af den månedlige leje, mens firmaet betaler en større del. Flexleasing er en fleksibel lejeform, da I her kan få en masse bil form pengene, fordi at bilafgiften kan betales i månedlige rater.