Har du styr på indeklimaet i din bil Læs her, hvorfor et godt indeklima er vigtigt for både dig og bilen

# Sponsoreret

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Indeklimaet i din bil afhænger i høj grad af dit klimaanlæg eller aircondition, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde systemet ved lige. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre for din bil og dens indeklima.

Hvorfor er bilens klima vigtigt?

Det er vigtigt at tænke på bilens klima, da et beskidt klimaanlæg vil virke dårligere end et renset. Det lyder lidt åbenlyst, men helt konkret betyder det, at bilens blæsere vil larme mere, da systemet er mere tilstoppet. Det er både generende for ørene og for den funktion, som du jo ønsker, når du tænder din aircondition.

Et klimaanlæg, der ikke er blevet renset, medfører også, at du og dine passagerer indånder rester fra det kølemiddel, som befinder sig i systemet. Hvert år fordamper en del af kølemidlet, og hvis slanger og samlinger ikke tjekkes ved service, så vil det florerer rundt i bilen. Det er ikke, fordi den urene luft er direkte sundhedsskadelig, men en renere luft vil være sundere og føles mere behagelig.

Hvad kan du gøre for din bils indeklima?

Ved at få tjekket klimaanlægget i din bil kan du sørge for, at bilens aircondition fungerer, som den skal. Du kan sørge for, at luften i bilens kabine bliver renere, samtidig med at generne fra larmende blæsere minimeres. Hos Hellas Service Partner kan du få lavet aircondition service på dit klimaanlæg hvert andet år og på den måde skabe det bedste indeklima for dig og din bil.

En aircondition service hos Hellas Service Partner indebærer:

-          Udskiftning af kølemiddel

-          Tæthedskontrol

-          Udskiftning af kabinefilter hvis nødvendigt

-          Visuel kontrol af alle komponenter

-          Funktions- og ydelseskontrol

-          Desinficering af fordamperen hvis nødvendigt

Med aircondition service får du altså tjekket din bils indeklima grundigt, så du er sikker på, at det er præcist, som det skal være.

Et godt indeklima er billigere for dig på sigt

Endelig så er et eftersyn af dit klimaanlæg også billigere på den lange bane. Ved at holde klimaanlægget og din aircondition ved lige kan du sparer penge, som du ellers kunne risikere at bruge på store reparationer. Hvis klimaanlægget ikke renses og efterses, så kan de tilstoppede slanger i værste fald forårsage alvorlige kompressorskader, som ikke er billige at reparere. Med en aircondition service kan du løbende sørge for, at klimaanlægget er renset - både så du ikke skal betale for reparationer senere, og så du får den mest behagelige køretur med ren luft og støjfrie blæsere.