Gode råd til indretningen af din garage

# Sponsoreret

Hvis der er et rum i huset, som ofte bliver negliceret eller forsømt på det groveste, så er det garagen. Det er på trods af at man formentlig bruger rummet dagligt på grund af parkeringen af bilen eller fordi fryseren og det ekstra køleskab er placeret derude. Garagen får bare ikke meget kærlighed, og det er skam, fordi det kan være et sted hvor man kan få frirum og hygge sig med små hobby projekter. Mange ser garagen som en holdeplads for bilen, fryseren og som ekstra opbevaring på remedier, som kun kommer frem på visse tidspunkter af året. Garagen har potentialet til at være meget mere end det, og derfor kan du nedenfor læse om tre gode råd til dig, som gerne vil forsøge at udnytte din garages fulde potentiale

Plakater og lir til væggene gør garagen mere attraktiv 

Når mange tænker plakater og lir til væggene i en garage, så tænker de på den klassiske håndværker plakat eller kalender med nøgne damer. Det er fuldt forståeligt, for det er det billede film og tv har givet os af det rum, men det behøver ikke være sådan. Posters fra Minida kommer i en lang række forskellige motiver og er i top kvalitet. Der er et stort udvalg at vælge mellem, og sikkert nogle som du kan finde interessant. 


Det vigtigste når du skal vælge plakat til din garage - og dit hjem generelt - er at gøre det personligt. Lad det afspejle hvem du er som person. Ved at vælge en plakat som afspejler noget i din identitet og som gør dig glad, så vil du hver eneste gang, du kigger på den plakat, få sendt dine tanker et godt sted hen. Det vil med andre ord sige, at du får glade associationer, når du ser plakaten - det er guld værd. 

God belysning gør ting nemmere 

Garagen er også et sted for opbevaring og hobbyprojekter. Det er svært at komme uden om, at rummet er perfekt til det, og derfor er det vigtigt at have god belysning derude. Da garagen ofte ikke har meget naturlig belysning tilgængeligt, da rummet sjældent har vinduer og hvis den her, så er de ofte små. Det vil sige at du formentlig skal ud og investere i lamper til garagen. Her er der ingen grund til at gå på kompromis, da det er meget nemmere at arbejde og finde ting, hvis der er god belysning i rummet. 

Opbevaring - så der er plads til det hele

Som nævnt ovenfor er garagen et godt sted for opbevaring. Men det er vigtigt at indrette din garage, så du får mest mulig plads til alt det andet, som også foregår i rummet. Derfor kan du med fordel have et system for din garageopbevaring, som er med til at spare plads. Skaf reoler og kasser til alt det der skal opbevares og marker alt sammen, så du nemt kan finde det igen. På den måde bliver du ikke frustreret hver gang julepynten skal findes frem.