Det skal du opleve med bil på Costa del Sol

# Sponsoreret

Vi har sikkert alle prøvet den typiske strandferie, hvor man ikke rigtig får set så meget andet end stranden og poolen. Det kan også være rigtig fedt at ligge og ikke bekymre sig om andet end hvor brun man kan blive på en uge. Men mange mennesker vil nok også nikke genkendende til at efter et par dage, så bliver man alligevel lidt rastløs af ikke at lave noget. Det kan derfor være en rigtig god ide at kombinere den typiske strandferie med lidt ‘sightseeing’, hvor man kommer ud og oplever noget af den kultur på det sted man er. Den nemmeste måde at gøre det på er at leje en bil. Med en bil kan man nemlig nemt og hurtigt komme rundt og se alle de ting, som man gerne vil se. Du kan nemt og hurtigt leje en bil hos Dansk biludlejning på Costa Del Sol.

Ronda

Ronda er en af de steder, man bare skal se, hvis man befinder sig i Costa del Sol. Det er en smuk by, der bærer på en masse historie. Den har både en masse gamle romerske monumenter, samtidig med at den også har en række mauriske monumenter. Selve byen ligger oppe i bjergene, og den har derfor en helt uovertruffen belligheden, hvor du mange steder i byen vil kunne finde steder med en fantastisk udsigt over området. Dens beliggenhed i bjergene gør også, at den er kendt for sin frodige natur. Den er nemlig utrolig grøn med en masse planter overalt. Det er dog ikke det eneste som Ronda har at byde på, den er nemlig også kendt for sine fantastiske vine. Så hvis du er meget interesseret i vin, så er det også værd at besøge byen bare for at smage lidt af dens vine.  

El torcal

Hvis gamle, kultur rige byer ikke lige er noget for dig, og du i stedet foretrækker at bruge en dag ude i naturen, så kan det være, at du skal tage til naturparken El Torcal i stedet. Det er en af de vigtigste og mest unikke naturparker i Costa del Sol. Selve parken ligger i provinsen Malaga, så den er ikke længere end en lille køretur væk. Den er kendt for sine fantastiske klippeformationer, hvor af nogle af dem er nogle af de ældste i Europa. Derudover så kan du også opleve fritgående stenbukke i parken, som du kan finde gå rundt imellem de sjove klipper.