Porsche Panamera GTS: Komfort og overordnet køreglæde


Hvis du er på jagt efter din nye superbil, så skal du måske overveje at anskaffe dig en Porsche Panamera GTS eller en Panamera GTS Sport Turismo. Her vil du som sagt få en superbil, hvor du kan forvente performance, komfort og overordnet køreglæde, som er langt ud over det sædvanlige. Priserne starter fra 2.634.445 danske kroner, og har du råd, kan det altså vise sig at være alle pengene værd. 

Som skrevet, starter priserne på en Porsche Panamera GTS på den gode side af toogenhalv millioner kroner, så hvad er det der gør, at en sådan bil er alle pengene værd?
Med en Porsche Panamera GTS får du en bil, som går fra 0-100 km/t på 4.1 sekunder og fra 0-160 km/t på 9.6 sekunder. Ønsker du at teste bilens tophastighed, kan du tilmed forvente en hastighed, som ligger på 338 km/t. Dette kan lade sig gøre takket være den lækre 4-liters V8-biturbomotor med 460 hestekræfter, som ligger monteret under kølerhjelmen. 

Her altså tale om en bil, hvor du får en masse power for pengene, hvilket gør køreturen meget federe. Undrer du dig over, hvor langt en sådan bil går på literen, så er svaret, at den er estimeret til at kunne køre omkring 7.9-8.3 km/l. 

Et design ud over det sædvanlige

Som det i ovenstående afsnit er påpeget, så kan du altså forvente en masse råstyrke for de penge, som du smider, hvis du køber bilen. Men dette er dog langt fra det eneste, som skiller en Panamera GTS ud fra mængden.

Foruden den massive motorkraft, som gemmer sig under kølerhjelmen, kan du nemlig også ved at købe denne bil, sætte dig ind i en bil, hvor designet er helt i top, hvilket med garanti vil få de modkørende til at dreje hovedet en ekstra gang, når du kører forbi dem. Her er nemlig tale om en bil, som er spækket med små lækre detaljer fra top til tå.

Starter vi nedefra, så er bilen udstyret med 4 superlækre 20” Panamera Design-fælge, hvilket skaber et yderst lækkert og sporty udtryk. Kigger man bag på bilen, vil man finde de karakteristiske Porsche lysbånd, som er mørkt tonet, hvilket fungerer utroligt godt med de andre mindre mørktonede detaljer, som også er at finde på bilen. Du finder nemlig en lang række små lækre detaljer, hvilket blandt andet kan være siderudelisterne, luftindtagene på siderne og de lækre afgangsrør fra sportsudstødningssystemet. Alle disse er udført i en lækker højglanset sort, som skaber et unikt design. En anden central detalje, når der snakkes om bilens design, er den adaptive hækspoiler, som både bidrager til designet og køreoplevelsen. Den deler sig nemlig under kørslen, hvorefter den bliver bredere og bredere, hvilket bidrager til en fantastisk stabilitet, når du kører bilen.

Sport turismo - Hvis du skal have en praktisk sportsvogn

Ved en Porsche Panamera GTS findes der hos så mange andre biler en mulighed for, at du kan købe en udvidet version. Denne version er kaldet Porsche Panamera GTS Sport Turismo, hvilket er en fremragende mulighed, hvis du ønsker en Panamera GTS, som er endnu mere praktisk. Her får du altså en bil, som rummer samme fantastiske muligheder for lækker performance og power, som tilmed er praktisk. Sport Turismo udgaven er nemlig udstyret med en større bagklap samt større bagagerum, en lavere læssekant og til sidst en 4+1 konfiguration af sæderne. Dette kombineret gør altså, at du med en Porsche Panamera GTS Sport Turismo får den perfekte bil, hvis du er på jagt efter en sportsvogn, som også kan bruges, når hele familien skal på tur. Priserne på Sport Turismo versionen starter fra 2.692.197 danske kroner. 

 

Udseendet på denne udgave minder meget om standardmodellen, men den adskiller sig på nogle punkter. Den nok mest synlige forskel er, at du på Sport Turismo udgaven finder en tagspoiler, hvor der er tale om en hækspoiler på standardudgaven.Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil