Peugeot 407: Udstråling og indre kvaliteter


“Motion & Emotion” er lyden af dét slogan, hvormed det franske bilmærke, Peugeot, har formået at “erobre” det danske bilmarked som et af de mest solgte bilmærker i Danmark. Peugeot 407 tilslutter sig, med det dynamiske og enkle løvelogo på fronten af bilen, Peugeots bilmarked, hvor den er en stor mellemklassebil i Peugeots 400-serie. 

Med Peugeot 407 har Peugeot igen formået at skabe en flot bil, som kan holde sig ung i mange år. Bilen kan nærmest betegnes som en “livsstilsbil”, der egner sig til dem, der sætter pris på design, udstråling og indre kvaliteter. Et af de mest markante kendetegn for Peugeot 407 er det store luftindtag, som karakteriserer bilens frontparti samt de bagudrettede forlygter. Peugeot 407 fås i tre forskellige modeller, da den findes som en 4-dørs sedan, en 2-dørs coupé og en 5-dørs stationcar. Nedenfor kan du skabe dig et overblik over coupé- og stationcarmodellen, som begge er varianter af Peugeot 407, der også fås i den klassiske sedan-model.

 

Peugeot 407 SW 

Peugeot 407 SW (stationcar) er en enormt eftertragtet udgave af Peugeot 407. Stationcar-modellen er designet mere sportsligt end sedan-modellen, selvom det dog er tydeligt for enhver, at både stationcarmodellen og sedan-modellen er udformet med designet som høj prioritet. Designet er blandt andet kendetegnet ved den store glasplade på fem kvadratmeter, som gør modellen elegant at se på udefra og lys og rummelig at betragte indefra. Panorama glastaget giver en fantastisk fornemmelse af luft og ekstra plads - særligt for passagererne på bagsædet, som får et ekstra vindue at kigge ud af. 

Peugeot 407 SW kan fås i forskellige motorversioner med benzinversioner fra 116 til 211 hk og dieselversioner med 109 og 136 hk. Kigges der nærmere på dielselmotoren med 136 hk, er det en commen-rail HDi motor, som på trods af de mange år i Peugeots program, stadig udfører sin opgave yderst tilfredsstillende. Tophastigheden er 203 km/t, og mellemaccelerationen 80-120 km/t kan klares i 4. gear på 8,2 sekunder. Lyden fra motoren er desuden dæmpet godt inde i kabinen, så støjniveauet er behageligt lavt, og dérfor er motorvejskørsel denne motors favoritdisciplin. Desuden har stationcarmodellen udstyret i orden med blandt andet kørecomputer, automatisk klimaanlæg, el-rude og persienner ved de bagerste sidevinduer, som kan rulles ned.

Sikkerhed

“Safety first” er et velkendt udtryk, som med fordel kan bruges, når der er tale om Peugeot 407. Bilen udgør et gennemtænkt sikkerhedskarrosse, hvor der er styr på både kraftige og lette kollisioner. Bilen har mindst syv, og helt op til ni, airbags i kabinen, som går i samarbejde med selestrammerne ved en kollision. Yderligere er bilen udstyret med antidykstole med aktive hovedstøtter, som modvirker piskesmæld. Peugeout 407 er ikke blot et smukt, men også et sikkert at valg.Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil