Nissan Primastar: God komfort og fleksibilitet


Er du på udkig efter en ny varevogn, der kan leve op til de behov, du har i dit arbejde? Så er Nissan Primastar et godt bud, og med dens fleksibilitet og komfort vil den helt sikkert gøre din hverdag nemmere. Nissan Primastar er både moderne og har et praktisk design, og på den måde signalerer den styrke og effektivitet til omverden og dermed de kunder, du kører ud til. Med en Nissan Primastar får du altså en varevogn, der er i god kvalitet ned til mindste detalje.

 

Overordnede info om Nissan Primastar:

Maksimal fleksibelt lastrum på 8,4 kubikmeter

 • Maksimal nyttelast: 1,285 kilo
 • Hestekræfter: 114

Serien

Primastar består af et stort udvalg af modeller, så du nemt kan finde lige netop dén bil, der imødekommer dine behov. Varevognen fås nemlig i to forskellige længder og to forskellige højder, så den kan passe til dine behov i dagligdagen. Derudover fås Primastar med to forskellige motorer og i alt tre varianter: Comfort, Comfort Plus og Premium.

De tre forskellige modelvarianter af Nissan Primastar:

Comfort

 • Airbag i førerside
 • ABS/EBA
 • Centrallås
 • Manuel AC
 • Tågeforlygter
 • Pollenfilter
 • Radio/cd-afspiller med bluetooth
 • Farvet kofanger (for-kofanger delvist indfarvet)

Comfort Plus

 • Udstyret fra Comfort
 • Airbag i passagerside
 • ESP (dog ikke sammen med automatgear)
 • Cruise control
 • Læderrat

Premium

 • Udstyret fra Comfort Plus
 • Automatisk klimaanlæg

Få høj komfort og funktionalitet med din Nissan Primastar

Starter vi med at gennemgå kabinen, vil man opleve et indbydende område, som er i høj kvalitet og smart. Det tilgængelige udstyr er desuden med til at gøre køreturen til en nem og mere komfortabel affære. Designet og instrumentpanelet er udstyret med særdeles meget praktisk opbevaringsplads til dine nøgler, mobiltelefon, bærbar computer, arbejdspapirer og hvad du nu ellers har brug for at finde plads til i din arbejdsbil. Derudover er lydsystemet som sagt med Bluetooth, og du kan således høre musik fra din håndfri mobiltelefon, lige så vel som du kan besvare opkald, alt imens du kører - naturligvis uden mobiltelefonen i hånden. Nissan Primastar indeholder også en del teknologi, som gør bilen mere førervenlig samt sikrer din sikkerhed i trafikken. Der er for eksempel automatisk airconditioning og cruise- og fartkontrol. Så uanset om du vælger den ene variant, den anden eller den tredje variant af Nissan Primastar, så får du altså en varevogn, der har høj komfort, fleksibilitet og funktionalitet.

 

Når det kommer til lastrummet, er dette ligeledes funktionelt og nemt at have med at gøre. Nissan Primastar har to store og brede sidedøre med en åbningsvinkel på 1 meter i begge sider, hvilket gør det nemt at læsse på og af, idet gulvet ligeledes er lavt. Lastrummet er 2,4 meter langt - dog 2,8 meter langt på L2-modellen. Og du kan sikre dig en forsvarlig last, ved at benytte de to befæstigelsespunkter, som er i gulvet. Det er ligeledes nemt at fragte lange objekter med en Nissan Primastar, så der kan være plads til lange rør, brædder og hvad du ellers har brug for at har med i varevognens lastrum. Alt efter hvilken af de to højder, du vælger, får du altså et lastrum på enten 5,9 kubikmeter eller 8,4 kubikmeter.

Effektiv motor med reduceret CO2-udslip

Der følger et bredt udvalg af motorer, når det kommer til Nissan Primastar, og på den måde sikrer du, at du får nem trækkapacitet, stille cruising og kraftig acceleration. For eksempel fås 2,0 liter dCi-dieselmotorer nu med dieselpartikelfilter, som reducerer dit CO2-udslip yderligere. Du har således mulighed for at reducere den miljømæssige indflydelse til et imponerende niveau.

Høj sikkerhed med en smidig og solid Nissan Primastar

 

Du er aldrig forberedt på en ulykke eller et uheld, for de sker altid uden varsel og altid meget pludseligt. Med en Primastar får du imidlertid en bil, der reagerer hurtigt og effektivt på din kommando. Primastar har nemlig en af de korteste bremselængder i sin klasse, fordi den har skivebremser på alle fire hjul, EBD (Electronic Brake force Distribution) og mulighed for ABS og Brake Assistance. Ydermere har du mulighed for at få ESP (Electronic Stability Program), der gør manøvredygtigheden endnu bedre, når du for eksemepl skal undvige eller kører under nogle udfordrende forhold.

 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Nissan Primastar 2,0 dCi 114 Comfort L1H1

2013 / Manuel / Diesel
kr. 55.000

Aircondition, fjernbetjent centrallås, sædevarme, el-ruder, el-spejle, armlæn, leveres nysynet, træk, diesel partikelfilter

119.000 Km


? ?

Nissan Primastar DCI - 84KW 2,0

2008 / Manuel / Diesel
kr. 30.000

UDSTYR: ESP (Elektronisk Stabiliserings Program), Radio, ABS bremser, Selealarm, Airbags

160.000 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil