Honda FR-V - En genial bil med seks sæder


Det japanske bilmærke Honda, har været på banen siden det blev grundlagt i 1948. Honda er allermest kendt for deres fabrikering af biler og motorcykler, og har skabt mange modeller gennem årene. Honda har gennem tiden skabt både store og små biler, og er med tiden også kommet til Danmark. En af de biler, som er på det danske marked er den Honda FV-R, som er den perfekte familiebil med hele seks sæder som standard. Bilen er både praktisk, rummelig og har en sikker kørestabilitet, hvor alle tre komponenter virkelig kommet familielivet til gode i hverdagen. 

En multibil med mange sæder 

En Honda FR-V er en stor børnefamilie drøm, og er et køretøj, som er virkelig genialt for dem som har brug for meget plads. Honda FR-V tilhøre kategorien af multibiler, men det er faktisk kun de tre siddepladser foran og bagi, som er et lighedstræk mellem FR-V’en og de andre multibiler, ellers adskiller den sig på stort set alle andre punkter. Den store kilde til det er, at Honda har lavet FR-V’en ligeså lang som en almindelig kompakt multibil. Derfor får bilen selvfølgelig en række fordele med sig. 

 

To af de fordele, som bilens længde fører med sig er bagageplads og benpladsen i bilen. Der er nemlig en rigtig god bagageplads i bilen, som forstærkes af to faktorer. Den første er, at bagsæderne i bilen kan justeres, så der er plads til bagagen. Den anden faktorer er, at der er højt op til det bagerste sædes kant, så man på den måde kan sikre bagagepladsen. Men ikke nok med den gode bagageplads, så er der også rigtig god benplads på alle seks sæder i bilen. Derfor er det nemt og bekvemt at have hele familien med på tur. 

En justerbar kabine 

En anden ting, som gør det nemt og bekvemt at have hele familien med på tur er, at der er en masse ting inde i kabinen, som kan justeres. Du kan eksempelvis optimere benpladsen ved de midterste sæder både foran og bagved, så de passer til passagerernes behov. Du kan også folde midtersædernes ryglæn ned, så det ligger vandret, hvor sædernes ryglæn så kan bruges som et bord eller et lækkert armlæn. 

 

Der er også en række opbevaringsrum nede i det midterste sæde, hvilket man får adgang til ved at vippe sædets sædebund 180 grader fremad. På den måde har man det perfekte kombisæde. Du har også mulighed for, at justere bagagerumspladsen ved at folde sæderne ned enten samlet eller enkeltvis. På den måde får du præcis det bagagerum, som passer til dit behov. 

Et kompakt ydre 

Selvom Honda FR-V er en bil, som rummer uendeligt meget plads, så er det også en bil, hvor Honda har formået at pakke de mange sæder og den store benplads ind i et kompakt ydre. Der er en form for total-harmoni, som kendetegner konstruktionen i en Honda FR-V. Man fristes næsten til at sige, at bilen er i skabt i en form for balance. På trods af bilens længde og lidt kasseformede ydre, så er der blevet skabt en bil, som har en konstruktion, der tillader et elegant og aerodynamisk ydre. Og selvom det ikke ligefrem er nogen sporty bil, så emmer den af familiebil - præcis som den er skabt til. 

Fin kørestabilitet og brændstoføkonomi 

Bilens længde gør, at bilen både kører harmonisk og sporsikkert. Bilen har desuden også installeret lyddæmpningsmaterialer, så kørekomforten er i top - også når man har børn med i bilen. Bilen aerodynamisk ydre er blandt andet med til, at bilen har en fin brændstoføkonomi. Men ikke nok med den fine brændstoføkonomi, så er det også en bil med stor kapacitet. Ved en 2-liters 150-hestes benzinmotor kører bilen omkring 12 kilometer literen, hvor en 140-hestes 2,2 liter dieselmotor kører 15,9 kilometer literen. På den måde får man en kompakt familiebil, med masser af plads og fine køreegenskaber. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Honda FR-V 1,8

2007 / Automatisk / Benzin
kr. 28.900

Ny synet.  Holder syn til 6/23 Super fin FR-V med automatgear som køre som en drøm.  Den har brugs spor men hvad kan man forvente at en 14 år gammel bil, motor og gearkasse spinder som en min.  Reg. Første gang 2007/12 1,8 benzin med automatgear  Den har fået pave i 20013 & 2016 Den har fået delvis service sidst ved 160000 km 3 sæder foran  Elspejle med varme Fartpilot Træk Klimaanlæg  Kopholder  Radio med CD/AUX  Der er 7 kopholder Der er sorttonet ruder bag i Der er to små buler se foto.  Der er lidt overflade rust i skærmkasserne og lidt i bagklappen men ikke noget alvorligt  Sælger kun fordi jeg skal have en personbil med automatgear  Bilen bliver solgt med plader så husk nemid hvis du vil have pladerne med.  Bud gerne skam bud besvares ikke

168.000 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil