Ford Transit 300S Kombi: Plads udover det sædvanlige


En Ford Transit 300s Kombi er en bil, som er yderst velegnet som handicapbil. Det er en stor bil, hvor der både er plads til passagerer og kørestole, hvorfor det også er en god bil, hvis du har brug for at have plads til mange mennesker og kørestole eller andre elektriske kørestole, som ikke kan køres ind i en helt almindelig personbil. Der er typisk plads til fem personer på almindelige bilsæder og en enkelt kørestol, men en Ford Transit 300s Kombi kan fås med lidt forskellig indretning i forhold til sæder og plads til kørestole. Det afhænger lidt af, hvor meget og hvad du har brug for i din nye Ford Transit. 

Både til private og institutioner 

Da en Ford Transit 300S Kombi er en bil, som er meget velegnet og ikke mindst beregnet til handicapbrug, kan den bruges af både private men også institutioner, som har brug for at kunne køre med kørestolsbrugere og passagerer på samme tid og i samme bil. Uanset om du er en privatperson eller en lille eller stor institution, som er på udkig efter en bil, der er egnet til kørsel med kørestole og andre hjælpemidler, er en Ford Transit 300S Kombi en rigtig god mulighed. Med denne bil får du en bil, hvor der både er plads til passagerer på almindelige sæder, men du kan samtidig have en kørestol med, hvilket gør det nemt at køre med flere forskellige mennesker. 

Nem ind- og udgang 

Da det er en bil, som er egnet til brug for handicappede og kørestolsbrugere, skal den også være nem at komme ind og ud af. Det er denne Ford Transit 300S Kombi i den grad også. Bilen er nemlig udstyret med en lift ved bagdørene, hvilket gør det nemt for både dig og brugeren af en kørestol at komme både ind og ud af bilen. Hvis du før eller nu bruger en almindelig bil til at køre med en kørestolsbruger, ved du, hvor svært det er at få en kørestol bakset ind i en bil, som ikke er lavet eller egnet til det. Det slipper du for, når du har en Ford Transit 300S Kombi, fordi den er lavet til formålet, og derfor er der også taget højde for at, det skal være så nemt og enkelt for kørestolsbrugeren og hjælperen at komme ind og ud. Det er desuden også nemt at få kørestolen fastgjort inde i selve bilen, så den ikke skrider hverken frem eller tilbage under kørsel. På den måde er der også fokus på, at det skal være sikkert at køre i denne Ford bil, hvor komforten for både fører og de øvrige passagerer heller ikke fejler noget. 

En bil bygget til gode ture

En Ford Transit 300S Kombi er bygget til en masse gode ture, hvor i alt fem personer kan komme med uanset, hvilke behov de hver især har. Det er en bil, hvor der plads til alle og ikke mindst alles behov. Derudover er den god til både almindelig hverdagsbrug til både privatpersoner og institutioner, men den er også rigtig god, hvis du for eksempel er en institution, som ofte skal på tur med flere af institutionens brugere. Der er god komfort for alle passagerer i bilen, og derudover er den udstyret med sikkerhedsudstyr såsom seler og airbags, der sikrer alle i bilen uanset, hvor de sidder. Det er en minibus fra Ford, som kan tage jer rundt i landet og på alle de ture, I skal på. Udover at der er plads til fem passagerer og en kørestol i bilen, er der også god plads til bagage og opbevaring, hvis der er brug for det, når du skal bruge bilen i dagligdagen eller til længere ture, hvor der er brug for lidt mere bagage og opbevaring. En Ford Transit 300S Kombi er velegnet til mange formål, men det vigtigste er, at det er en god bil, hvis du er kørestolsbruger, som ønsker at kunne komme let ind og ud af en bil. Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil