Fiat Fiorino: Den rummelige og dynamiske


Fiat Fiorino er den perfekte bil bygget til bykørsel, da den har en lille størrelse og kan komme derhen, hvor andre varebiler ikke kan.

Den lette og alsidige arbejdsbil 

Fiat Fiorino har et super kompakt ydre med et ganske rummeligt indre, hvilket gør den til den perfekt arbejdsbil for dig, der arbejder inde i byen. Dens design gør det let at manøvrere inde i byen, selv når der er tæt bytrafik. Den gør det muligt for dig at nå frem til steder med din bil, som måske ikke var muligt før. Ligeså vel, som den kører i byen, lige så godt kører den også på landevejen og motorvejen, derfor er den meget fleksibel og alsidig. Nu er der altså ingen opgaver, der er for store for dig og din bil, da den giver dig fri bevægelighed. 

Fiat Fiorino gør din arbejdsdag meget lettere og mere komfortabel, og du vil nærmest helt glemme, at det er arbejde. Med dens store døre samt lave indstigningshøjde er adgangen til din bil ganske simpel. Den har ergonomiske sæder, instrumentpanel, indtræk og udstyr, så du får en komfortabel køreoplevelse. 

Motor

Fiat Fiorino har to forskellige motorer at vælge i mellem alt efter dit behov.

 • 1,3 MultiJet 75 Euro 5 
 • Slagvolume: 1,248 cm3

 • Miljønorm: Euro 5 

 • Maksimal ydelse: 75 hk (55 kW) ved 4000 omdrejninger/minut. 

 • Maksimal drejningsmoment: 190 Nm ved 1750 omdrejninger/minut. 

 • Direkte Multijet indsprøjtning - Common Rail, elektronisk styret, med turbo og intercoller.

 • Dieselpartikelfilter og ESP. 

 • 1,3 MultiJet 95 Euro 5 
 • Slagvolumen 1,248 cm3
 • Miljønorm: Euro 5 
 • Maksimal ydelse: 95 hk (70 kW) ved 4000 omdrejninger/minut. 
 • Maksimal drejningsmoment: 200 Nm ved 1500 omdrejniner/minut 
 • Direkte Multijet indsprøjtning - Common Rail, elektronisk styret, med turbo og intercooler. 
 • Dieselpartikelfilter og ESP. 

Last 

Med Fiat Fiorino får du en super god bil, der har en helt masse praktiske opbevaringsrum og et stort bagagerum. Den har fleksibel varerumsadskillelse, hvor passagerstolen kan lægges ned, og, ved tilkøb af ekstraudstyr, kan en flex-skillevæg drejes på midten og varerummet vil blive én meter længere. Dette er super smart, hvis du skal transportere diverse længere genstande. Tilkøber du dette ekstraudstyr, vil sideairbags ikke være en del af bilen.  

Med alle de forskellige opbevaringsrum samt store handskerum vil du have rigeligt med plads til alverdens dokumenter og arbejdspapir. 


Ydermere for at skabe god sikkerhed har du mulighed for at låse for- og bagdørene uafhængigt af hinanden, så du med tryghed kan udføre af- og pålæsning af bilen. 

Tilbehør 

Fiat Fiorino har et styresystem, Blue&Me, der giver dig alverdens muligheder. Dette er et system, der gør, at du kan tale håndfrit i telefon via Bluetooth samt lytte til musik i digitalt format i gennem MP3-, wma-, wav- og acc-filer. Det eneste du skal gøre er at tilslutte din MP3-afspiller eller USB-nøgle til systemets USB-port. Med dette system får du også et integreret navigation, telefoni og lydsystem. 

Alle betjeningselementerne i Fiat Fiorino er placeret ved rattet, så chaufføren har dem inden for en rimelig rækkevidde. Dette gør også hele køreoplevelsen mere komfortabel. I midterkonsollen er der et askebæger kombineret med en drikkevareholder, lighter og 12V strømudtag. Askebægeret og lighteren er dog ekstraudstyr.  

Naturligvis er sæderne designet meget komfortable med god sidestøtte, der kan indstilles i højde på samme måde som rattet.    

Fiat Fiorino Adventure 
Fiat Fiorino Adventure er en version af den alminde Fiat Fiorino, som er bygget til at begå sig i vanskeligt terræn såsom is- og sneglatte veje. Den har store sidebeskyttelseslister, en motorbundplade 15” hjul med M+S terrændæk samt Traction+ systemet. 

Traction+ systemet:
Hvis din bil sidder fast, vil Traction+ systemet overføre kraften til det hjul med det bedste vejgreb og din bil vil fortsat kunne køre videre uden at sidde fast. Derfor er Adventure-udgaven en god bil, hvis man eksempelvis kører meget på bløde skovveje, grusveje, snebelagte veje eller andre udfordrende terræner, hvor en 2-hjulstrukket bil ikke vil kunne klare opgaven, men en 4-hjulstrukket bil vil være overflødig.   ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Fiat Fiorino 1,3 MJT Professional Van

2019 / Manuel / Diesel
kr. 101.530

- Fragtfri levering i hele DK (dog kun brofaster øer) - Attraktiv finansiering og leasing med udbetaling fra 0,- - VI har mange nye og fine brugte biler på lager, så vi har sikkert også en der matcher dit behov - Kontakt os for mere info Henrik Stilling 28449800 /hfs@cbauto.dk

0 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil