Citroën Xsara Picasso: En behagelig køreoplevelse


Står du og har brug for en smart bil, der har godt med plads til både flere personer og masser af bagage, og som har et design, der giver et godt udsyn og dermed giver dig som fører en behagelig køreoplevelse? Så er Citroën Xsara Picasso måske noget for dig, for med en bil som denne får du netop alle disse ting opfyldt - og mere til!

Bilen, der er opkaldt efter den spanske maler

Citroën Xsara Picasso er det, man kalder for en kompakt MPV, og modellen blev første gang præsenteret i 1999, hvorefter den kom på markedet i 2000. Citroën Xsara Picasso tog sit udspring fra Citroën Xsara, som blot er en mellemklassebil, og dermed en hel del mindre end denne model, og modellen er da også den første kompakte MPV fra Citroën. De fleste har nok regnet ud, at modellen er opkaldt efter den verdenskendte spanske maler Pablo Picasso, hvilket er en sjov lille detalje til bilen. 

Et smart udvendigt design, der giver et godt overblik på vejen

Med en Citroën Xsara Picasso får du med garanti et overskueligt og godt overblik over trafikken, når du kører i den. Den har nemlig en stor forrude samt store vinduer langs siden, og disse ruder kombineret med den høje siddeplads gør, at du får et behageligt og stort udsyn over vejen og de andre trafikanter. Nogle versioner fås endda med udstyr såsom panoramisk glastag, som gør sigtbarheden endnu bedre, og samtidig giver et dejligt lysindfald i bilens kabine.

Funktionelt og smart kabine

Inden i en Citroën Xsara Picasso er der masser af plads, og har du brug for flere siddepladser, end de normale fem pladser, så kan du med en Citroën Xsara Picasso desuden tilføje en sæderække mere, og der er således plads til syv personer i alt med en Citroën Xsara Picasso. Derudover er siddepladserne som sagt høje, og man sidder således rigtig behageligt. Derudover er der i bilen masser af smart udstyr, som også bevirker til en behagelig køreoplevelse. Der er først og fremmest masser af plads til opbevaring i forskellige rum og lommer, og derudover er der et smart instrumentbræt, hvor der i de fleste modeller ligeledes er en skærm i midten, som gør det muligt at have GPS, styre bilens klimaanlæg, radioen og mere mere.

Udstyr i Citroën Xsara Picasso

En Citroën Xsara Picasso, der produceret fra starten fandtes med tre forskellige motorer, hvoraf en er med en 1,6-liters benzinmotor, en anden er med en 1,8-liters benzinmotor, og den tredje er en 2,0-liters dieselmotor. Disse tre motorer har hver henholdsvis 88 hestekræfter, 115 hestekræfter og 90 hestekræfter. Er modellen fra 2003 kan den imidlertid også have haft en 2,0 16 V-motor med i alt 136 hestekræfter, og denne motor blev produceret med automatgear. 

Fra 2004, hvor Citroën Xsara Picasso gennemgik et lille facelift, findes modellen med i alt tre udstyrsvarianter. Disse tre forskellige udstyrsvarianter hedder Style, Comfort og Tendance. Ved dette facelift er Citroën Xsara Picasso desuden også at finde med en ny motor på 1,6 liter og med 109 hestekræfter. Modeller fra 2005 blev derudover også udstyret med en ny motor, der har 90 hestekræfter, og denne afløste den føromtalte 2,0-liters. Ydermere findes der fra samme år modeller med en 1,6 16V-benzinmotor, der har 109 hestekræfter. 

Alt i alt høj komfort og fleksibilitet samt masser af plads

Så med en Citroën Xsara Picasso får du altså en bil, der har masser af plads til hele familien og vennerne, og har du ikke brug for så mange siddepladser, kan du i stedet benytte den gode mængde plads til at fylde det store bagagerum med det, du har brug for, hvad enten det er din mountainbike, hunden eller kufferterne til rejsen. Er du til kør-selv-ferie, er denne bil derfor også et oplagt valg af bil. Derudover vil du ligeledes opleve, at bilen giver dig stor køreglæde i det daglige, når du på en overskuelig og behagelig måde kan køre gennem trafikken med det store overblik.? ? ? ? ? ? ? ? ?

Citroën Xsara Picasso 1,8 5 dørs, exclusive

2004 / Manuel / Benzin
kr. 6.900

Som ny i kabinen. Meget velkørende. Perfekt fejlfri stand. Bagsæderne kan tages ud, så er der stort varerum. fuld service. Træk 1300kg / 675kg Tågelygter, 4x elruder, el spejle, Fartpilot, Aircon, Armlæn, kopholder og god plads. Mørktonet ruder i bag. Rustbeskyttet sidst i 2014. Radio med Cd. original radio medfølger. Alt ok. driftsikker og pæn bil. Fejlfri bil. synet maj 2018 AV47957 Nye nr plader tilkøbes Denne annonce er oprindeligt oprettet på bilgalleri.dk

249.000 Km


? ? ? ? ?

Citroën Xsara Picasso 1,6

2003 / Manuel / Benzin
kr. 10.000

For at skifte lyskontakt og spændingspumpe. Price til negociation Denne annonce er oprindeligt oprettet på bilgalleri.dk

273.000 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil