? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Ahorn CANADA

2022 / - / -
kr. 698.900

Med op til syv sengepladser, en optimal indretning og et gennemført designkoncept er det aldrig trangt i Canada AS. Køjesenge, to siddegrupper og en indgangsdør i bagenden gør at Canada AS har plads til alle rejsende – op til hele syv sengepladser. De praktiske garderobeskabe giver masser af opbevaringsplads.

5.500 Km


? ? ? ? ? ? ?

Ahorn CANADA

2023 / - / -
kr. 862.400

Den u-formede siddegruppe bagerst byder på plads til hyggelige timer. Spisebordet i marmorlook kan klappes ud. Sammen med spisepladsen i front er der 10 siddepladser totalt.Polstringen er komfortabel og byder på behagelig siddekomfort. Dobbeltsengen over rund-siddegruppen betjeneselektrisk. Som ekstra kan vi tilbyde en dobbeltseng som elektrisk hæve-/sænkeseng over spiseområdet i front.

0 Km


? ? ? ? ? ? ? ? ?

Ahorn CANADA

2023 / - / -
kr. 847.400

Canada TF har enkeltsenge bagerst. TF udmærker sig ved en “face to face“ siddegruppe. Spisebordet kan klappes ud og kan benyttes af 2 eller 4 overfor hinanden siddende personer til spisning og lignende.Køkkenet med stor vask samt køleskab byder på gode forhold til madlavning samt opvask. Det lyse træinteriør går hånd i hånd med sædebetrækket i beige-grå nuancer, og det store tagvindue sørger for behageligt dagslys.

0 Km


? ? ? ? ? ? ?

Ahorn CANADA

2023 / - / -
kr. 821.900

Canada AD har et stort og flot køkken: Stor bordplade, mange skuffer og skabe til opbevaring i køkkenet.Når siddegruppen ombygges, er der plads til 6 personer. Sengen bagerst byder på behagelig liggekomfort og er forhøjet, hvilket giver ekstra opbevaringsplads under sengen. Dobbeltsengen i alkoven kan hæves, hvilket medfører en åben rumfornemmelse. Et højskab gør det muligt at opbevare tøj på bøjle.

0 Km


Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil