Keder du dig på bagsædet?: Hvilke rabatter med studiekort?

# Sponsoreret

Vi kender det allesammen. Det er blevet tid til den lange og kedsommelige køretur. Måske er du bænket på bagsædet med søskende, mor og far? Eller også er du på en længere tur med dine venner, der er trukket lidt ud? Uanset hvad så kender vi alle til det at have en kedelig køretur, hvor underholdningen er kærkommen. Befinder du dig tilfældigvis på bagsædet og er samtidig studerende? Så er din underholdning til køreturen måske i hus! På Studenoffer.dk kan du nemlig få diverse studierabatter til dine yndlings online-butikker. Det eneste det kræver er et studiekort, så kan du få studierabat med studiekort. Studenoffer.dk bugner af tilbud fra forskellige fede brands. Foruden nelly studierabat, Na-kd studierabat og ladybox studierabat, så kommer her et udvalg af andre fede steder, hvor du kan få studierabat via studentoffer.dk. Så skulle den kedelige køretur gerne være reddet med alle de fede rabatter, du kan nå at finde på turen.

 

Nike studierabat

Hos Studenoffer.dk er nike studierabat også en del af pakken. Der er næppe en chance for, at Nike ikke er et velkendt mærke for dig, da det er et af verdens største sports- og livsstilsmærker. Her finder du jævnligt opdaterede rabatter til deres webshop, hvor du højst sandsynligt ofte handler alligevel. Netop nu får du 10% rabat via linket hos Studentoffer.dk

Myprotein studierabat

Tilbudskataloget byder også på myprotein studierabat. Myprotein.dk er en af danmarks største forhandlere af fitness-produkter som proteinpulver, kosttilskud, træningstøj og andet. Er du typen, der nyder at give den gas nede i fitnesscentret, når du altså ikke lige synker ned i studiebøgerne, så kan du også gøre brug af rabat hos Myprotein.dk.

Asos studierabat

Sidst men bestemt ikke mindst, så byder Studentoffer.dk også på asos studierabat. Et par brugbare rabatprocenter på denne tøj-hjemmeside vil højst sandsynligt komme langt de fleste til gode. Asos er en af verdens største forhandlere af tøj, og onlinehandlen dækker et bredt repertoire af tøj til mennesker i alle størrelser og af alle køn. Her finder du alt fra sportstøj til jakkesæt, så uanset, hvad du går og leder efter, så kan du måske få plads til det i dit studie-budget på Asos via Studentoffer.dk.