Sådan mindsker du dine transportomkostninger

# Sponsoreret

Det er nærmest umuligt at komme rundt omkring, uden at bruge penge. Det er en dyr månedlig post at have bil, og derfor er det også kun hvis man et reelt behov for en bil, at det er værd at bruge penge på.
Offentlig transport kan endda også være dyrt, og derfor kommer man altså ikke udenom at budgettere med en transportomkostningspost.
I denne artikel giver vi et par gode tips til, hvordan du sparer penge på din transportpost i dit budget.

Det vigtigste: hvad er dit reelle behov?

Det først skridt mod en at spare penge på transport, er at finde frem til sit faktisk behov. Mange har nemlig unødvendige køretøjer, eller måske endda alt for dyre køretøjer, uden overhovedet at have et behov for det. Måske du har købt en bil på et tidspunkt, men det efterfølgende er gået op for dig, at du faktisk ikke får den brugt særlig meget. Kom af med den, og spar de penge – det er klart det mest rationelle og fornuftige at gøre.

Kan du nøjes med en lille bil?

Hvis du faktisk har et behov for en bil – og det har de fleste af os medmindre vi bor midt inde i byen, så kan du overveje om ikke du kan nøjes med en lidt mindre bil, eller en lidt ældre bil.
Der er mange penge at spare både kontant, men også på diverse afgifter ved at købe en mindre bil.
Køber du derimod en gammel bil, er der selvfølgelig også en kontant besparing, men man skal blot være obs på, at der kan opstå andre omkostninger forbundet med at den f.eks. oftere skal på bilværksted osv.

At cykle eller tage offentlig transport er ikke så slemt

Er man ikke vandt til at tage offentligt transport eller cykle rundt er det svært at skulle affinde sig med. Men faktisk så er det ikke så slemt, som man går og tror. Specielt ikke hvis man vælger at cykle, for man får dermed også en masse motion.
offentlig transport bliver samtidig også mere og mere tilgængeligt, og bor du i en af de større byer er det slet ikke et problem, og oftest faktisk endda hurtigere end at skulle finde bilen frem og navigere gennem en travl trafik – for ikke at skulle nævne et bøvl det som regel er at finde en parkering også.