Sådan laver du en ægte mancave i din garage

# Sponsoreret

Drømmer du om at have dit helt eget sted? Har du tænkt på om du skulle bygge din garage om til en mancave? Nu har du muligheden. Her finder du gode råd til, hvordan du forvandler din garage til en fed mancave.

Garagen som samlingssted

Alle mennesker har brug for sit eget sted. Et sted hvor de kan være i fred og ro, og helt sig selv. Nogen bygger sit eget orangeri i haven, hvor de nyder en god bog, mens de ser planterne gro. Planter som man selvfølgelig vander med vand fra en regnvandsbeholder, som er strategisk placeret i haven. Det er da ingen grund til at bruge ekstra penge på vand, når vi er så heldige at have gratis regnvand.

Andre de vælger at bygge en ægte mancave i garagen. Hvis du drømmer om at lave din garage om til en rigtig mande hule, hvor du kan samle vennerne til fodbold og øl, så skal du først og fremmest kigge på hvilke muligheder der er. Det skal jo selvfølgelig stadig være plads til din bil og motorcykel, samt at du skal have mulighed til at rydde plads til en sofa, og selvfølgelig en gigantisk skærm.

For at udnytte pladsen bedst mulig, så er det en ide at rydde op i alt det gamle skrammel som måtte befinde sig i garagen. Det at etablere en mancave, kan faktisk være en gylden mulighed til at afholde et garageloppemarked, hvor man endelig kan sælge ud af gemmerne. Når der er ryddet op, så er det en god ide at bygge en reolvæg i garagen, her kan du have alt dit værktøj hængende, samt samle batterier, ledninger og søm i bestemte skuffer. En reolvæg giver oversigt, samt at du kan få plads til alt dit værktøj, et og samme sted.

Skab den ægte mancave stemning

For at få den helt rette stemningen i garagen, hvor det er hyggeligt at være, men uden at du mister det rustikke værksteds look, så kan det være en ide at pryde væggene med nogle gamle skilte, eller personlige elementer. Hvis du er fodboldsupporter, og har planer om at samle vennerne til fodboldkampe i din nye mancave, så skal der selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, hvad som er dit favorithold. Du skal også få fat på nogle møbler som er gode at sidde i. Dine venner vil helt sikkert også sætte pris på, hvis du investerer i en skærm af en vis størrelse, sådan at man kan få en fed oplevelse.

Det er helt sikkert et must, at du sørger for, at der er placeret et køleskab i garagen, som altid er godt fyldt op med drikkevarer. Hvis du går op i lækre drikkevarer, så kan det være at du skal gøre alvor af drømmen om at bygge din egen bar. Hvis du vil, kan du bygge din egen lille bar over i garagens hjørne, hvor du kan byde dine gæster på en drink, eller en whisky.

Sørg for lys og varme

Selv om du skal lave en mancave, med alt som det indebærer af rå vildskab, så skal du sørge for at det er et behageligt sted at være, også om vinteren. Det er derfor nødvendigt at sørge for at du får installeret varme. Det kan også give mening at finde nogle tæpper at lægge på gulvet, specielt der hvor man opholder sig mest.

Det skal selvfølgelig også være belysning, som gør at man kan arbejde på sine køretøjer igennem de mørkeste måneder. Det vil være praktisk hvis du har mulighed for at have forskellig belysning, alt efter hvad du laver. Det skal selvfølgelig være godt lys, hvis du arbejder med motor, mens du gerne vil skabe en mere hyggelig stemning, med dæmpet belysning, hvis der skal