Sådan får du din bil til at fremstå spritny udvendigt med folieindpakning

# Sponsoreret

I takt med at din bil bliver ældre, er det svært at slippe udenom, at den nok får et par ridser i lakken uanset, hvor godt du passer på den. Alt sand, grus og småsten, der flyver rundt i luften er nemlig med til, at din bil med tiden vil fremstå slidt udvendigt. Derfor vil alle biler efter en årrække alt efter, hvor godt du passer på den, have brug for en kærlig hånd - og her er lakering ikke nødvendigvis svaret. Der er nemlig mange fordele ved folieindpakning, når det kommer til at få din bil til at fremstå spritny udvendigt. 

Folie til indpakning af bil

Uanset om du har en gammel bil fyldt med ridser og slitage, eller om du har en spritny bil, så kan folie indpakning være en god løsning. Der er nemlig flere fordele ved folieindpakning, som du måske ikke kender. 

Fordele ved folieindpakning

Giver et friskt pust: Med folie kan du give din gamle bil en makeover, så overfladen fremstår spritny og fri for ridser og slitage. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om bilens sørgelige udseende, når bare den kører godt og kan friskes op med folie!

Ingen grænser for kreativitet: Med folieindpakning er der ingen grænser for, hvad du kan vælge af farver. Du kan give din bil et personligt touch, og forvandle den til den mest opsigtsvækkende bil på vejene. 

Beskytter den underliggende lak: Har du en spritny bil, som du gruer for nat og dag i frygt for, at den skulle få en ridse eller et stenslag? Du kan med fordel få pakket din bil ind i folie. Folien beskytter nemlig den fine lakering, og når du vælger at tage folien af, vil din bil igen fremstå som ny. 

Ideelt til dig, der leaser en bil: Leaser du en bil over en længere periode, kan folieindpakning også være en god idé. Særligt da ridser og skader på bilens overflader kan blive en bekostelig affære, når du igen afleverer bilen på værkstedet eller bilforhandleren, hvorfra du leaser din bil. 

Ulemper ved folieindpakning

Prisen: Inden du skynder dig ned til dit nærmeste værksted for at få din bil indpakket i folie, vil det være en god idé, at du undersøger priserne først. Folieindpakning kan nemlig være lige så dyrt som en lakering. Derfor skal du overveje, hvad der bedst kan betale sig alt efter, hvad du foretrækker. 

Folie er som regel mere mat end lak: Elsker du at spejle dig i bilens overflade, når du passerer den? Så vil du nok blive skuffet, hvis du får din bil pakket ind i folie. Folie er som regel mere mat i udtrykket og vil aldrig kunne fremstå lige så skinnende som en nylakeret bi.