Leasing af bil på fordelagtige vilkår

# Sponsoreret

Rigtig mange mennesker i Danmark kører i dag rundt i en leaset bil, da det kan være en nem og overskuelig måde at have bil på. Hos Agilease får du leasing af bil på den måde, som du gerne vil have det, og Agilease tilpasser leasing af bil til den enkelte kundes præferencer. Læs mere om leasing af bil hos Agilease her.

 

Få overblik over økonomien med leasing af bil

 

Med leasing af bil får du muligheden for at have totalt overblik over din økonomi. Vælger du operationel leasing hos Agilease får du en all inclusive løsning for det månedlige beløb, der indeholder både reparationer, service, vejhjælp og dæk, så du kun selv skal tænke på forsikring, grøn ejerafgift og brændstof udover det. Det gør, at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter eller store værkstedsregninger, og du kan få mere plads i budgettet til andre ting. Med operationel leasing af bil er det en god idé på forhånd at have et nogenlunde overblik over, hvor meget du kører pr. år, da prisen fastsættes efter et bestemt antal kilometer. Overskrider du det antal kilometer, kan det blive dyrt for dig, når du afleverer bilen tilbage efter endt leasingperiode.

 

Leasing af bil som du vil have det hos Agilease

 

Hos Agilease kan du også vælge andre former for leasing af bil end bare operationel leasing. Du kan nemlig for eksempel også vælge finansiel leasing, der foregår lidt anderledes end med operationel leasing. For med operationel leasing skal du blot aflevere bilen tilbage til Agilease, når din leasingperiode er slut, men med finansiel leasing køber du selv bilen for et på forhånd aftalt restbeløb. På den måde minder finansiel leasing af bil lidt om at købe bilen på afbetaling. Du skal ved finansiel leasing selv stå for alle værkstedsbesøg og service, men til gengæld har du selv mulighed for at bestemme, hvor langt bilen skal køre pr. år. Det giver dig altså mere frihed, og du kan også selv beholde bilen bagefter, hvis du ved på forhånd, at det er en bil, som du gerne vil køre i mange år fremover.

 

Derudover har Agilease også det, der kaldes sæsonleasing. Det fungerer på den måde, at du kan skifte bil efter sæson, men stadig kun betale for den bil, du kører i en bestemt sæson. Du får altså mulighed for at have både sommerbil og vinterbil til én bils pris.

 

Agilease hjælper dig med at finde drømmebilen

 

På agilease.dk kan du se alle de biler, som Agilease har klar til leasing lige nu. Alle bilerne på siden kommer selvfølgelig med de fordelagtige vilkår, der er ved at vælge Agilease leasing. Er der en særlig bil, som du går og drømmer om, så kan Agilease også hjælpe dig med at få den hjem, så du kan få maksimal køreglæde ud af din leasede bil og dermed få opfyldt din bildrømme. På agilease.dk kan du også læse mere om de forskellige former for leasing, så du kan finde den, der passer dig bedst.