Leasing af bil: Gode grunde til at du skal lease frem for at købe bil

# Sponsoreret

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge at købe eller lease din næste bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Der er mange fordele og ulemper forbundet med både køb og leasing af biler. Og hvad der er bedst for dig afhænger både af dine personlige behov og dine kørselsbehov - samt mange andre parametre. Derfor har vi i denne artikel forsøgt at give dig et overblik over hvornår og hvorfor leasing er den bedste mulighed for dig.

Du har mulighed for at skifte bilen ud ofte

Privatleasing er en super fleksibel måde at have bil på. For det første fordi du binder dig langt mindre økonomisk, end du ville gøre hvis du skulle købe en bil. Ved leasing er udbetalingen langt mindre end ved bilkøb. Og så har man desuden mulighed for at skifte bilen ud nærmest så ofte som man vil. Og for dem, der ønsker altid at køre i det nyeste nye, er det en super god mulighed. Drømmer du om altid at køre i den nyeste, mest moderne og sikre bil, så har Raunbiler.dk helt sikkert en leasing bil til dig.

Garanti og service inkluderet i leasingaftalen

Som hovedregel er garanti, service og reparationer altid inkluderet i en leasingaftale. Og derfor skal du, hvis du vælger at lease din næste bil, slet ikke bekymre dig om reparationsudgifter og værkstedsregninger. For hvis bilen går i stykker er det nemlig leasingselskabet, der står for at udbedre skaden. Dette kan både være en økonomisk, men også tidsmæssig fordel forbundet med at vælge leasing frem for køb af bil. For køber du en bil, er du selv ansvarlig for at få repareret eventuelle skader.

Fordelagtigt for dig, der har et lavt kørselsbehov

Selvom man i de fleste leasingaftaler skal kende sit kørselsbehov på forhånd for at kunne fastlægge den månedlige ydelse, er det som regel en rigtig god forretning for dig, der ikke har et særlig stort kørselsbehov. For når man fastlægger sit kørselsbehov i leasingaftalen, kender man på forhånd den månedlige ydelse og kan indrette sig efter det. Og har man et lavt kørselsbehov er der ikke særlig stor sandsynlighed for, at man kommer til at overskride det aftale kilometertal, som står i din leasingaftale. Dermed er det også en økonomisk fordel for dig, der på forhånd ved, at du ikke skal køre særligt meget i bilen.