Find det bedste udstyr til hjemmetræningen

# Sponsoreret

I en travl hverdag kan det tit være svært at få tid til træningen, når arbejde, studie, familien eller forskellige pligter og fritidsaktiviteter kalder. Her er det svært at sætte timer af til at tage en tur i træningscenteret, ligesom det tit er meget mere fristende bare at slå benene op efter en lang dag og nyde i aften på sofaen med en god film. Når det er sagt, så behøver træningen heller ikke at være så besværlig, specielt ikke hvis du træner derhjemme. Du kan sagtens opnå de samme resultater med det rigtige udstyr hjemme i stuen eller garagen som du kan i træningscenteret. Læs videre for at lær mere om, hvordan du vælger det bedste udstyr til hjemmetræningen.

Kettlebells 

Som sagt kan du sagtens opnå gode resultater ved at træne derhjemme, og man behøver ikke nedjustere målene eller forventningerne bare fordi træningen ikke foregår i træningscenteret. Med det rigtige udstyr kommer du nemlig langt, og et af de bedste stykker udstyr du kan bruge er en kettlebell. Kettlebells kan bruges til et hav af forskellige øvelser og med dem i hånden kan du træne alle dine muskelgrupper, og virkelig opleve at du bliver stærkere. Du kan for eksempel udføre variationer af mange af de klassiske øvelser som squats, lunges og shoulder press, men også mere dynamiske øvelser, hvor du svinger vægten eller bevæger dig rundt men din kettlebell i hånden. 

Vægtstang 

Et andet vigtigt stykke udstyr er vægtstangen. Den er god til netop hjemmetræningen, da den ikke fylder meget og fordi det er let at gå op eller ned i vægt, afhængig af hvad dine behov er. Hvis du vil have det fulde udbytte af din vægtstang er det en god ide, at du finder noget der kan bruges som en bænk, så du kan lave øvelser som chest press og hip thrusts. Når du ikke bruger den kan stangen let stilles et sted, hvor den ikke er vejen, for eksempel under sengen eller sofaen, bagved en dør eller i et skab. Den er derfor perfekt til hjemmetræning, hvis du ikke har så meget plads til udstyr, men stadig vil have en effektiv og varieret træning. 

Romaskine 

Hvis du er villig til at smide lidt flere penge efter dit træningsudstyr er en romaskine også en god investering. Den fylder lidt mere, men romaskinen træner hele kroppen og er perfekt hvis du også gerne vil træne kondition, men ikke har mulighed for at løbe. Maskinen træner og toner både arme, ryg, ben og mave og kan bruges både som en workout i sig selv og som opvarmning til et træningspas. Det gælder bare om at få styr på teknikken.