En god dag med bilen hænger sammen med en god nats søvn

# Sponsoreret

Når man skal købe en seng, er det lidt af en jungle. Det kan sammenlignes med at købe en bil: Der er forskellige mærker, forskellige størrelser, forskellige modeller og ikke mindst forskellige designs. Hvis pladsen i hjemmet er trang, kan man umiddelbart tænke, at man må nøjes med en mindre, mere simpel seng, men selv den helt store Ferrari indenfor senge, nemlig kontinentalsengen, fås også i mindre størrelser, så den passer ind i ethvert soveværelse. Men en kontinentalseng på 140x200cm får du en seng af høj kvalitet, som ikke kræver mere plads end en ganske almindelig halvandenmandsseng. Kontinentalsengen er relativt høj på grund af dens mange lag, og det giver på den måde et indbydende og eksklusivt look i soveværelset. 

Den lille hurtige Porsche

Er pladsen trang, eller vil du heller bruge den til andet end en seng? Så kan Sengetid.dk også klare det. Skal du have en seng, som du kan få ind på dit lille værelse, en seng til første arvingen eller måske en ny seng til gæsteværelset? Så kan en boxseng anbefales. Her får du også en seng af høj kvalitet, men som kan findes i mindre størrelser. Præcis som den Porsche du altid har drømt om.

Den store Mercedes

Hvis du skal have en mere avanceret seng, er elevationssengen en god mulighed at overveje. Elevationssengen kan, som navnet indikerer, eleveres og sænkes, så du kan hæve hovedstykket og sidde behageligt i sengen og se det seneste afsnit af dit yndlings bilshow. Hvis du er lidt tung henover brystet, kan du samtidig holde hovedstykket hævet i løbet af natten, så du bedre kan trække vejret og undgå at have dårlig nattesøvn pga. snorken. Det er også muligt at få senge, som har forskellige fastheder i hver sin side, så hvis du godt kan lide at ligge mere fast, og din kæreste godt kan lide, at sengen er blødere, er der mulighed for at få en side til jer hver.

Hvorfor investere i en seng

At en god dag med bilen hænger sammen med en god nats søvn, kan måske virke overraskende. For hvordan kan de to ting hænge sammen? Umiddelbart synes der ingen sammenhæng at se, men prøv lige at tænke over det en ekstra gang. For hvordan vil du have energien og overskuddet til at opgradere og ordne din bil hele dag, hvis ikke at du er frisk og veludhvilet? Derfor er det enormt vigtigt, at du får en rigtig god nats søvn, og helt ærligt - hvad er bedre at komme hjem til end en dejlig seng efter en lang dag i værkstedet.