Dette skal du huske på, når du skal gøre din bil klar til sæsonskift

# Sponsoreret

Har du besluttet dig for, at det nu er tid til, at din bil skal have en opgradering, inden sæsonen på året skifter, så er der heldigvis nogle ting, som du kan gøre, og i denne artikel finder du tre af de vigtigste. Så kan du være sikker på, at din bil er i den bedste stand muligt, så du kan holde af tiden, som du bruger bag rattet. Mangler du nyt udstyr til din bil, så kan det også være en god ide, at du klikker forbi Testsektionen.dk, hvor du kan se masser af bedst-i-test udstyr til din bil, så du kan købe det bedste for dine penge. 

Tjek dækkene på din bil

Det kan være meget nemt at glemme i hverdagen, at dækkene på bilen bliver slidt. Specielt hvis du kører mange kilometer hver dag, og der er mange deadlines, som er sidestillet med vedligeholdelsen af din bil. Dog er det nødvendigt, at du altid kigger på dine dæk, når sæsonerne på året skifter, da det kan være meget farligt for dig og dine medtrafikanter, hvis du ikke kigger på, om dækmønstret er slidt ned, eller om trykket i dækkene er korrekt. 

Støvsug din bil 

Rengøringen er sjældent en ting i hverdagen, som mange ser frem til, men det er en rigtig god ide, at du sætter tid af til at støvsuge din bil, når sæsonerne skifter, da det er forskellige typer af snavs, som du slæber med ind. Har du for eksempel en meget våd sæson, og du så skifter til en sæson, hvor der er meget salt på vejene, så kan du hurtigt få gnedet saltet godt ned i dine måtter, og dette er ikke nemt at fjerne igen. Derfor bør du altid sørge for at støvsuge din bil godt, så du kan vedligeholde indersiden så vidt som ydersiden. 

Tjek dine bremser 

Når året skifter sæson, så er det nødvendigt, at du tjekker dine bremser. Dette er en meget naturlig påmindelse om, at du bør tjekke, om reaktionstiden på dine bremser er optimale, og om du både kan bremse med din nødbremse og dine almindelige bremser. Når du har gjort dette, så kan du køre langt mere sikker på vejen, uden at du behøver at tænke over, om din bil ikke kan standse, når behovet opstår. Derudover er det også en god påmindelse til, at du skal tjekke hvor meget bremsevæske, der er på din bil, og at du ellers skal have en påfyldning hos din lokale mekaniker.