Jaguar XF: Vil konkurrerer med de store mærker


Lige siden Jaguar for første gang sendte biler ud af fabrikkerne og ud på verdens veje, har de imponeret med lækkert design, imponerende ydeevne og en æstetik, der sidder lige i skabet. Jaguar er for personer med stil, klasse og sans for kvalitet - og godt kan lide at skille sig en smule ud fra mængden. Jaguar er særlig kendt for deres luksuriøse tilgang til bilproduktion, både indvendigt og udvendigt. Lige siden starten har Jaguar været blandt de førende inden for sportsvogne og luksusbiler, men selvom bilerne kan virke overdrevne og langt ude af prisrækkevidde, så er der håb forude. For det britiske luksusmærke har kastet sig ud i disciplinen om at skabe en person- eller firmabil, der slår alle konkurrenterne af banen - nemlig Jaguar XF. Den nye Jaguar XF er en bil i særklasse, og med en kærkommen historik fra den mest solgte Jaguar-bil nogensinde, bygger den nye XF videre på fundamentet af succes. Endnu engang har Jaguar kombineret stil og ydeevne, så både udseendet og det indvendige matcher den høje klasse. Med et design, en dynamik og et raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv, er Jaguar XF en personbil af højeste kaliber. 

Vælg den rigtige model

Sedan eller Sportbrake. Det er det eneste, du skal spørge dig selv om. Den store og flotte Sedan er et sandt luksusdyr, der er spækket med udstyr og teknologi fra top til tå. Her får du en oplevelse af en raffineret overdådighed - præcis som Jaguar altid har gjort. Med en Sportbrake får du en mere alsidig bil, der mildest talt kan lidt af hvert. XF Sportbrake er godt og vel 5 meter lang, derfor har man øget pladsen i bilen til passagererne. Der er kommet markant mere benplads og i forhold til sedanversionen er de ydre mål næsten identiske, men forskellene er til at mærke indvendigt. XF Sportbrake rummer 565 liter i bagagerummet mod sedanversionens 540 liter, som altså også kan øges til 1700 liter med bagsæderne lagt ned. Det giver en god praktisk rummelighed, der både gør det muligt at pakke bilen og tage på bilferie eller til praktiske gøremål. Uanset hvilken model du vælger, så er du garanteret en sikker og sublim køreoplevelse, der er præget af de vanvittige dynamiske køreegenskaber, der kombineret med bilens distinktive look og design gør den unik på den fede måde. 

 

Udover køreegenskaber og design er Jaguar XF spækket med teknologi og udstyr, der vidner om det høje niveau. Alle XF-modeller er udstyret med den kraftfulde, næste generation af Touch Pro-teknologier, der fås som standardudstyr. Det store multimediecenter midt på bilens instrumentbræt giver dig mulighed for at holde kontakt og forblive online uden det går ud over sikkerheden. Det er effektiv, intuitiv og problemfri interaktion med dig og omverdenen, med musikken eller med navigationen. 

Topkarakter og rosende ord

Forgængeren for XF, nemlig lillebroren XE fik en lang række fornemme anmeldelse og rosende ord. Nu har storebroren fået en opgradering og den nye XF er mindst lige så imponerende. Køredynamikken i den baghjulstrukne Jaguar er helt på niveau med de tyske prestige- og luksusmærker, som har været førende på markedet for premium-personbiler de seneste mange år. XF er Jaguars bud på en bil, der for alvor kan skubbe til de klassiske mærker som BMW og Mercedes, der har siddet tungt på segmentet for luksusbiler til overkommelige priser. Jaguar har blandt andet modtaget de maksimale fem stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstests, der til dels skyldes det fremragende system for kollisionsbeskyttelse. XF var blandt de biler, der fik flest points inden for sikkerhed, og slog dermed de tunge konkurrenter med længder. Med sikkerhedssystemet Emergency Braking er sikkerheden optimeret til højeste pris. Jaguar XF er en bil i særklasse. Bilen er skabt til de eksklusive kunder i premium-segmentet, hvor de føromtalte tyske bilmærker har siddet tungt sammen med Volvos V90, der er blevet uhyre populære. XF’en er et oplagt bud på en firmabil, der signalerer høj klasse og samtidig sikrer køreren en fest hver evig eneste dag. Jaguar XF er førende på en lang række punkter, og det er med god grund - bilen er et sandt mesterværk. Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil