Jaguar F-type: En bil med kvalitet


Jaguar har siden mærkets begyndelse imponeret med lækkert design, imponerende ydeevne og en æstetik, der sidder lige i skabet. Jaguar er for personer med stil, klasse og sans for kvalitet - og godt kan lide at skille sig en smule ud fra mængden. Jaguar er særlig kendt for deres luksuriøse tilgang til bilproduktion, både indvendigt og udvendigt. Lige siden starten har Jaguar været blandt de førende inden for sportsvogne og luksusbiler, men selvom bilerne kan virke overdrevne og langt ude af prisrækkevidde, så er der håb forude. Lad os starte med at gennemgå den populære Jaguar F-type, der er en skinnende perle i en lang række af imponerende køretøjer. Det der gør Jaguar F-type speciel er, at det tidsløse design og den umanerlige charme kun findes hos Jaguar. Der er store forskelle fra Porsche 911 eller 718 Cayman, for Jaguars design og køreegenskaber stikker i alle retninger. I Jaguaren får man flere hestekræfter end førnævnte Porsche eller endda BMW’s ækvivalent til en muskelbil med sportslige træk. Derudover er der masser af bulder og brag for pengene, plus en enestående oplevelse, så bilen for de fleste vil være alle pengene værd. Jaguar F-type er et stort stykke legetøj til bilentusiasten, og uanset hvad du er til, så kan F-type noget helt særligt. 

Flere forskellige varianter

Jaguar F-type er kort fortalt en bil med spektakulært design, utrolig ydeevne og avanceret teknologi, og Jaguar har sørget for at imødekomme  alle de krav, som vejen, kørselsbetingelserne og føreren stiller. Det betyder, at Jaguar har skabt en lang række forskellige modeller, der alle kan noget forskellige og som alle lever op til dine specifikke krav. Lad os gå igennem nogle af de mest populære modeller.

 

Jaguar F-type coupé er oplagt til hverdagen. Med en enorm praktisk rummelighed i forhold til bilens udseende og køreevner som sportsvogn er det Jaguars bud på en familie eller firmabil med dens medrivende og stadig sikre køreoplevelse. Special Edition F-TYPE 400 SPORT er ikke til at komme uden om. Det er bulder og motorbrøl for alle pengene. Til personen der virkelig sætter pris på bilens indmad og elsker at mærke motorens kunnen kombineret med en komfort, der mest af alt minder om en racerbil. Med 20" aluminiumsfælge i Dark Satin Grey, en sportsdesignpakke i samme farve og interiør i premium-læder får du en bil, hvor hver detalje passer til følelsen af at køre en vaske ægte sportsvogn. F-type SVR coupé er en gedigen opgradering af førnævnte coupé. Her er der saft og kraft for alle pengene, og med en opgraderet motor på 575 hk er F-TYPE SVR fremstillet med henblik på at sikre rå kraft, medrivende køreglæde og en rendyrket tophastighed på 322 km/t. F-type R cabriolet er måske den mest avanceret, sensuelle og intense køreoplevelsen, som Jaguar står i spidsen for. Her er der mere power, mere teknologi og en mere dynamisk køreoplevelse. Bilen er bygget til sparke dig et vist sted og give dig en uforglemmelig oplevelse hver gang du sætter dig ind i bilen.  

Markant prisnedsættelse 

 

De ovenstående biler lyder måske voldsomme og med specifikationer, der med garanti vil sprænge dit budget. Bilerne er som bekendt i den dyre ende, det har de altid været - men med god grund. Komforten, designet og køreegenskaberne er blandt de bedste i verden, men faktisk findes der også en model af F-type, der er meget mere økonomisk forsvarlig. Den mindste model har, nuvel, en 2-liters motorstørrelse på fire-cylinder, så lyden fra en V6 eller V8 kan man drømme sig til, men det er heller ikke svært når du er omringet af samme rammer i bilen. Den billigste og mindste model er blevet sat 300.000 kroner ned, hvilket gør den blandt de billigste biler med kræfter og udseende som en rigtig sportsvogn. Bilen er 14 kilo lettere end storebror og selvom motoren er halv størrelse, så er ydeevnen og køreoplevelsen stadig af højeste kaliber. Så er du til bulder og brøl, tidsløst design og avanceret køreegenskaber, så er en F-type muligvis et godt valg, specielt med den markante prisnedsættelse.  

 Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil