Jaguars F-Pace: Første SUV er et pletskud


Jaguar har siden mærkets fødsels været blandt de mest luksuriøse og attraktive biler på markedet. Det britiske bilmærke har med et elegant design, kvalitetsbevidste køreegenskaber og umanerlig høj klasse skabt, designet og formet biler af de højeste kaliber. Jaguar er lig med James Bond, stil og elegance, og bilerne har haft for vane at være små, hurtige og med sportslige træk. Jaguar har dog valgt at afvige en smule fra de klassiske sportsvogne og designet et muskelbundt med stil og klasse. My name is F-pace, Jaguar F-pace. Det britiske bilmærke prøver kræfter med de populære SUV’er og det er ikke svært at forestille sig, at den nye model er toptunet med teknologi, udstyr og det sædvanlige og lækre elegante design. Jaguar F-pace er en luksuriøs performance-SUV, der blander alt det gode fra begge verdener. Det hurtige, sportslige udtryk med køreegenskaber, der er skabt til at være effektivt blandet med en praktisk, rummelig og ikke mindst underholdende oplevelse. Bilen egner sig både perfekt til familien, der har brug for praktiske egenskaber samtidig med, at muskelbundtet køre helt og aldeles fantastisk. 

Gamle tendenser på nye flasker

Det er første gang Jaguar kaster sig ud i en SUV-model. Det har medført at Jaguar har overført en lang række af de succesfulde dele og elementer fra andre biler og tilført et nyt spændende grundstof i kolben. Ryster man det hele sammen får man et sandt pletskud. Jaguar F-pace har DNA fra en sportsvogn og de gamle komponenter, der har gjort Jaguar til dét det er i dag, er kombineret med et innovativt design og køreegenskaber, der gør bilen unik. En stor del af bilen er opbygget i aluminium, og det er Jaguars egen dieselmotor, der sørger for fremdriften. Firehjulstrækket er ligeledes optimeret af Jaguar og gør F-Pace til en baghjulstrækker det meste af tiden, men kan ved behov også sende kræfter til forhjulene. Bilens køreegenskaber er en oplevelse i sig selv. I skarpe sving har bilen til trods for dens høje vægt og store karrosseri et overraskende vejgreb og der er gjort et stort arbejde i at dæmpe krængningen, når du drejer skarpt. Omvendt er bilen en sand flyder når du cruiser på motorvejen eller kører over ujævnheder. Affjedring er helt i top, og med en motor i topklasse får du en køreoplevelse ud over det sædvvanlige. Komforten har været i højsæde hos Jaguar. Tre fuldvoksne sidder behageligt bagi, og med bagsædet på plads er der plads til intet mindre end 650 liter bagagerummet, 1740, hvis sædet lægges ned. Jaguars designmæssige DNA er stadig at føle og se på bilen. Udover at være et blændende flot eksempel på en moderne og luksuriøs SUV, så er komforten i sædernes form, rattets design og de mange små detaljer i bilen et vink med en vognstang til de andre SUV’er; Jaguar er kommet for at blive den mest sælgende SUV. 

Teknologi og effektivitet i samme bil 

Med design og køreegenskaber fastlåst kan vi kigge på den innovative teknologi, som bilen er udstyret med. For det første kan bilen tilgås med et armbånd, hvis du er på farten med mountainbike-klubben, strandtur med familien eller noget tredje. Her kan du nemt lade den gammel tændingsnøgle blive i bilen og tage det smarte og interaktive armbånd på. Kort fortalt låses bilen automatisk, når armbåndet rører J’et i Jaguar-emblemet på bagsmækken, og du åbner den igen ved at gøre det samme, mens du trykker på bagklappens udløser. Armbåndet, som Jaguar kalder Acvitivity Key, er stødsikkert, vandtæt til 20 meters dybde og indeholder ikke noget batteri. Jaguar F-pace har et yderst kraftfuldt og muskuløst udseende, der stemmer godt overens med motorens ydeevne. Med en forhøjning i kølerhjelmen og et markant bagparti får bilen et look, der er svært ikke at lægge mærke til på landevejene. Kombineret med de æstetiske bløde linjer, som er et af Jaguars kendetegn findes en bil som ingen anden. 

Tjek bilen før du køber

Undersøg bilen for restgæld

Tjek BilenGratis indrykning af salgsannonce

Indryk din annonce og nå ud til over 400.000 potentielle bilkøbere på bilzonen.dk, bilgalleri.dk, Bilekspressen og tjekbil.dk

Sælg din bil